|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
(riješeno) problem - nema slike na TV-u
Pozdrav! Možda bi ovo moglo i pod hardwarski problemi, ali evo pitat ću ovdje. Ne mogu skužit u čemu je problem. spojio sam komp sa TV-om i nikako nemogu dobit 2nd display na Tv-u. na monitoru kompa mogu pomaknut prozor nekog programa "u desno" na TV. ali na njemu nema slike. sve crno. friško sam stavljo nove windowse (7, 64bit), instalirao drivere za graficku, i sve ostale (barem mislim da jesam, jer ocito jos nes fali) i ne radi. HDMI kabel je u kompu i u ulazu 1 na TV-u i kad na tv-u narihtam taj ulaz, ekran je crn. ne znam jel trebam jos kaj napomenut.. komp je prepoznao Tv, pa je kabel valjda u redu. ![]() koji bi tu opce problem mogao biti? ranije je sve radilo ok. hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
drži tipku "windows" na tipkovnici pa stisni slovo P i biraj opcije, tv će ti vjerovatno prepoznat kao projektor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ma neće. stvarno ne znam šta da probam više. ima li još netko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
moguće mu ne paše razolucija, koja grafička je na kompu? probaj isključit lcd i upalit komp sa hdmi-jem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
proradilo je kad sam spojio na drugi HDMI ulaz u TV-u. nije mi jasno zašto nije radio na prvom kad sam do prije tjedan dana uredno tako gledao. i na trećem ulazu isto ne radi. samo je drugi dobar. cudno al ok. hvala, poz! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|