|
![]() |
#1 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() COM Surrogate has stopped working process koji vezan za gore navedeni COM je dllhost.exe. Prosli tjedan počela me jegnjaviti ova dosadna obavijest. Javlja se svaki put kad se otvori folder s fotkama ili nekim videodatotekama . Evo cak se u zadnjih par dana vise se niti ne javlja nego samo dobijem povremeni freez sustava od par sekundi to se takodjer se javlja i kod surfanja netom. Problem je navodno vezan uz 1. Nero -nemam 2. video codece - instalirao klite full i nije pomoglo 3. acronis 2013-deinstalirao *4.virusi-skenirao MBAM-om,Bitdefenderom,HijackThis .. U pitanju je dakle win7 64bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
nisi jedini ![]() nazalost ta je komponenta vezana uz .net framework 2 koji se nemoze maknut iz sistema ako nadjes lijek kako ga disejblat a da ne ubije sistem javi mi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Danas mi se javilo ovo gofance na Win7 64titnom Explorer 10 i pokušano metodom br.5 budući da metoda 3 i 6 (micanje MS virtualnog printera) nisu pomogle. http://helpdeskgeek.com/help-desk/fi...-in-windows-7/ Zasad bez uspjeha.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|