|
![]() |
#1 |
Mišikus vulgaris
Datum registracije: Sep 2007
|
HP ProBook 455-pomoć pri izradi particije
Prvo svima želim sretan i blagoslovljen Božić! Puno brzog i kvalitetnog hardvera i softvera vam želim. ![]() A sada ako se nađe neka dobra dušica koja bi mogla pomoći pri particioniranju hard diska navedenog laptopa. Naime prilikom instalacije Windows 7 Ultimate (64bit) OS-a, uspio sam kreirati jednu particiju, dok je ostatak diska ostao pod "unlocated space". Pošto ovaj HP laptop (novo kupljen) je imao već kod sebe kreirane 3 particije na kojima se nalazio neki pomoćni softver (HP tools, HP Recovery i još 3. kojeg sam pobrisao) uspio sam samo kreirati ovu jednu C particiju veličine 80GB za potrebe Windowsa i "osobnih" dokumenata. Ostatak mi nije bio omogućen za kreiranje tj formatiranje particije. Pokušao sam taj ostatak formatirati kasnije u windowsima pomoću Disk Managementa, jedina opcija koja mi je ponuđena je da kreiram "New Simple Volume", i pošto uđem u tu opciju, pokušam odabrati više vrsta različitih opcija ondje, no svaki puta na kraju nakon Finish izbaci grešku s opisom kako nema dovoljno praznog prostora na preostalim particijama. Nije mi hitno za ovo, tako da danas odmarajte i uživajte, ali kada netko stigne pogledati i smisliti neki način, bio bih vam jako zahvalan. P.s. Laptop je ukupnog prostora 500GBa. Ako bude potrebna još kakva informacija, slobodno javite pa ću vam nadopisati što treba. Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prilikom instalacije W7 si mogao napraviti cijeli disk management. Instaliraj si neki disk management alat tipa Acronis Disk Director pa iz njega pokušaj napraviti nove particije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|