|
![]() |
#2 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Dosta dobra igra. Bolja od wowa zasigurno. Fora s riftovima bilo gdje na mapi je bas super(glavni koncept). Nisam bas puno igrao, ali nakon sto nam se gotovo cijela guilda prebacila s GW2 na Rift morao sam i ja. Vecina ljudi koje je jos ostalo su super zadovoljni, kazu da je supprot, community, end game i sve ostale bitne stvari koje drze igraca za kompom odlicne. Meni se jednostavno igra nije svidjela dovoljno da bih ostao, ali i najvjerovatnije jer nisam imao dovoljno vremena za igranje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Rift bolji od WoW-a, a svi su se s rifta prebacili na GW2 koji je znatno lošiji od WoW-a. Nemožeš reći da je nešto lošije ili bolje, jer je to sve relativno. Ja sam npr. u MMORPG-u već preko 6 godina, i WoW mi je daleko najbolji. Ali rift definitivno nije bolji od WoW-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Moja greška kod čitanja. Ali opet vrijedi isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
wow sam poceo jos 2005 pa i sad ga igram , probao rift,gw2 i LOTRO Online jos kad je izasao.no kod wowa je sve nekako smooth neznam kako bih se izrazio, vjerojatno jer je bio prvi MMORPG popularniji pa sam se navikao pa u ostalim trazim nedostatke.rift je super igra i zanimljiva je no valjda mi je svu tu zelju za zescom igrom wow ugasio , nema toliko vise euforije kao kad je wow dosao. Zadnje izmijenjeno od: pdx. 25.11.2013. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |