|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Imal ko HDD pun PC igri , a da je iz ZG,a da mu trebaju novci?(help a brother out)
Pozz, crko mi hdd i sve na njemu pa ak netko ima brdo imagea na hardu(hitovi u zadnjih godinu dana i vecinu indie igara, poslje si ja lako ukucam cd-key ). Od MMO-a World of Tanks,Path of Exile,SWTORa mi trebaju isto cijeli instalacijski folderi. Problem je sta imam mobilni internet TELE2 stick(20gb prometa mjesecno) pa si nemrem to sve sam poskidat jer je tih 20 gb premalo i za casual surfing, a kamoli da si repopuliram hard u staro stanje. U glavnom ja sam na Rudešu, u Zagrebačkoj pa ak ima kog da je blizu pa ja doletim do njega s USB stickovima i HDDom il vi do mene... Častim Zloburgerom u Mek Persu il dam kune, kaj vam vise pase.. Danas sam slobodan pa bi htio provest ovaj dan igrajuč se pa molim dobru dusu,putnika namjernika da mi posalje SMS na 092/266-6640 pa vas ja nazovem poradi brzeg kontakta. Igre koje sam izgubio na hardu te mi trebaju : COD BLOPS2(SP) BF4 COD duhovlje(SP) Tomb Raider state of decay+update1 dedli premonišn asscred IV BioShock Burial at Sea XCOM: Enemy Within The Bureau: XCOM Declassified How to survive Two Brothers Shadow Warrior Witcher 2 Enhanced Edition(ak ima ko GOG verziju jer sam je na GOGu kupio) Company of Heroes 2 Metro Last Light Starcraft II Heart Of The Swarm Resident Evil 6 Crysis 3 Alpha Protocol Hitman Absolution svi DLCovi za Dishonored Pa ak imate dio il sve mrak, javite se, mogu bit i jogurt verzije.. Poz.z |
![]() |
![]() |
#2 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
t mobile stick, simpa sim s 20kn na kartici, internet dan opcija po cijeni od 10kn - 24sata flat pa koliko stick moze da povuce ako si kojim slucajem pokriven 4G signalom to sve skines za jedan dan a kosta te 10kn samo provjereno radi
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Sta nije limit 10 gb dnevno? |
![]() |
|