|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ebay.de
konkretno mislim na njemački ebay .. jer mislim da ak bi nekaj naručil da bi prije došlo a i manje možda koštalo da z njemačke putuje nek s amerike .. ![]() nego .. dal je ko kupoval kaj ... kolko mi se cini na informaticku opremu se ne placa carina kaj ne ? .. osobno sam gledal djelova za PIII .. ima ih vec po 5 ili manje ojra .. onih od 1ghz .. i matice su po između 10 - 20 .. čak se moreju najti i one za dva proca u tom cjenovnom rangu .. .. dal bi mi naši na granici zaračunali još na to kaj .. ? .. .. uglavnom .. nek neko napiše ak je kupoval kakva je iskustva imal ...
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Narudzbe iz amerike cekas oko 10 dana,ako ebay ne salje u hrvatsku napravi si virtualnu adresu u americi na koju ce slat paket,taj paket ce stic u firmu koja ti je dala adresu i ona salje onda tebi,neznam koliko to dodje,ali stvarno jako sitno...sestra mi je napravila tu adresu u Houstonu i stalno prima pakete iz amerike,kaze da je sitno platila,jako... detaljnije cu znat kad je pitam,uglavnom zgodna stvar,dobijes adresu u americi ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
mene največ brine carina .. malo sam čital po netu i recimo oevo jen primer .. jedan naruči digitalni fotoaparat za 1500$ i to dojde jako brzo do njegovih vrata sa Fed-ex-om .. dok drugi covac nije bil te srece pa su mu svega zaracunali na jednu najobicniju bateriju za mobitel .. .. zanima me dal bu trebalo jos kaj platiti nakon kaj ja sve platim coveku od kojega narucujem .. jer njemu se placa i to kaj salje i postarina .. tak da vise nic nebi ja trebal platiti nakon toga .. .. bum bas za probu probal naruciti nekakav dio do 10€ tu s njemačke pa da vidim kaj buju sve zaračunali gore na to .. samo me zanima kak izvrsiti placanje ..
#5 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
.....da u zadnjem vidiju ima zgodan članak o e-bay-u |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Fresh Juice