|
|
Rezultati ankete: Koju MBO za Venice? | |||
dfi lan party ut nf4 ultra-d |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 53.33% |
abit an8 ultra |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 46.67% |
Glasači: 45. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Koju MBO za Venice?
Dvoumim se izmedju Dfi lan party ut nf4 ultra-d i Abit an8 ultra . Prvenstveno mi je bitna stabilnost i tisina, sto je malo problem kod dfi zbog zujalice na chipsetu (koliko se to da sredit i da li se moze stavit pasivac posto je ispod grafe), ali bitno je da se da OK overclockati.. ![]()
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Da se staviti pasivac ako se nevaram ima ti mental pasivca. Ja imam dagf od dfi-a i mogu reci da sam prezadovoljan plocom stvarno nikakvih pogovora . Fkors da sam odma promjenio zujalicu za zalmana pasivnog ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
neću ti preporučit ni jednu jer nemoš falit, ali nemoš stavit sami pasivac bez dobrog propuha pogotovo ako ćeš clockat.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Koju MBO za Venice?
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
bude, ti i ja smo u istoj dilemi ![]() Ajmo, pomagajte! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
To su slatke muke - osobno mi je Abit jako drag , ali o Dfijevim plocama svi pjevaju sve naj naj (osim te buke) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na tvom mjestu uzeo bi DFI i stavio zalmana na chipset + neki fan na bočnoj strani a grafu u donji slot....(no tako gubiš još jedan PCI ak ti je grafa sa nekim većim coolerom) Iako ni ova kaj ja imam nije za bacit...al nije toliko za OC freakove jer nema toliko poostavki u BIOS-u i nema modanih biosa....
![]() |
#10 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
DFI ploca je izasla prije Abitove pa je zato vise ljudi ima, ja bih osobno prije izabrao Abita samo zbog boljeg rijesenog hladjenja za chipset i mosfet. Ako netko ima Abitovu plocu neka uslika kondenzatore da vidim kakvi su. !Slike vasih modanih AN8 i DFI su dobrodosle!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na revirew-ima sam vidio da AN8 Ultra ima rubyje ko i DFI LP ![]() http://www.xtremecomputing.co.uk/rev...?id=192&page=4
![]() |
#12 |
Captain
|
Poslije ovog reviewa ja sam odlucio uzeti Abiticu. Evo zakljucak kome se neda citati: The Abit AN8-Ultra is a good mix of quality features and overclocking ability. The layout is very good, it has silent cooling, and overclocks with the best of them. I am awarding the AN8-Ultra the Gold Award for excellence in computing hardware. This is a worthy Xtreme device. Pro’s • Good Layout, • Silent NB cooling, • Excellent Overclocking Features, • Good software, • Bios Feedback display Cons • Minor layout issues Reviewed by Rack
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Da te čovjek ne pozna štošta bi pomislio...a svi znamo da si ti jednostavno ovisnik o novom hardwareu i da počinješ osjećati simptome apstinencije ako svaki mjesec ne dovučeš doma nekaj novo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
ali koliko sam ja vidio kod masnog, dfi (ultra-d barem) nema ni r od rubycona. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Neko se pali na hardware netko na: http://www.mesure2000.com/weller.htm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Administrator
|
Citiraj:
I to bi i još dobro prošao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Back on topic : 1) Abit - da li je kompatibilna sa XP120? I što znači da mi je prvi PCI-e slot na DFI blokiran heatpipovima kod DFI-ja? Jel to x1 ili x16? 2) Da li imaju IDE RAID? 3) Ako imam dvije PCI kartice, da li mogu smontirati Silencera na grafičku da mi se ne krši? 4) Da li Abit ima spremanje profila BIOS-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ekspert iz sjene ...
|
Links nema Abiticu na lageru... DFI ne radi kako spada bez BIOS update-a ( nije problem, ali sam lijen ![]() Koja je alternativa :confused: Treba mi sutra poslijepodne, pa bi brz odgovor bio zgodan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
mislim da nema spremanje biosa.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Paske Alternativa....EPoX 9NPA+ Ultra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ostale ploče nemoj ni gledat A8N-Asus je drek Epox? Mušićava i nekvalitetna po pitanju komponenti. Ljen si skinut 400K biosa i napravit Win flash? Ili si "lijen" - ergo pritvor. DFI ili ABit treće nema!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Isus Epox sve lošiji i lošiji. Zašto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ili Abit. Koliko vidi-baš nema za kupiti ni jedne. Nego židof jen prigorski-kaj bu bacalo sljikicu na monitor??? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|