|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
nf3 ili nf4
da li da uzmem nf3 konfu ili nf4? znam da je nf4 bolji ali neznam da li cu imati dosta para pa me u biti zanima da li se isplati uzimati uopce nf3? i molio bih da mi kazete koju plocu i koji proc da se da oc-ati naravno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovisi o koliko para govoris - isplativije i dugovjecnije je ici na soc. 939,plocu sa nf4 i venice procom. nisam bas shvatio jer dvoumis izmedju socketa ili chipseta - ako su chipseti u pitanju - dakle i utori za graficku , agp izumire , pci je poceo uzimati maha, tako da bi ti se i za zamjena sigurno isplatila. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ako idem na nf3 dok prodam plocu i proc dobijem soma kn i nadodam nekih 500 samo, a ak na nf4 dok rijesim svoje ploca+cpu+grafa dobijem otp. 1800kn i moram nadodat oko 1500 jer mislim uzet onda ili abit an8 ultra ili dfi nf4... pravo je pitanje dali da cekam i skupljam pare za 939 ili da rijesim ovo i predem na 754? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Onda možeš ići na nf3 s939. To ti je AGP ploča, ali je s939 i podržava i dual core (X2) procesore, pa si miran neko vrijeme što se procesor upgrade-a tiče. Ali, ako imaš lošu grafu, onda ti je možda bolje promijeniti i nju, pa odmah krenuti na PCIe. Više novaca, ali hvataš vlak za budućnost.
![]() |
#5 |
Premium
|
konfa je iz siga.. 9800xt je grafa i jos pere puno toga... koju da uzmem mbo za nf3 da se da dobro oc-at i da je stabilna neku dfi ili? i koji su najbolji cpu za 939, da se daju oc-at naravno? koje oznake su sad u igri, nisam vise u toku hebiga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
Pogledaj malo po cjeniku Ve-mila - mislim da oni imaju jos onaj Gigabyte K8NSC koja ima NF3 ultra . a Links ima i DFI-ijevu plocu sa istim chipsetom grafa ti je i vise nego dobra , tako da mozda ti se i isplati ostaviti ju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
mislim da ti se sad neisplati prelazit na novi socket...komp ti je još ok, vjerujem da možeš igrat sve igrice na high postavkama, tako da nevidim smisao toga...smao bacanje para, a kasnije kad će ti trebat druga grafa, opet ćeš morat kupovat novu matičnu!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
to Router - znam cjenik ve-mila jer radim tamo ![]() to nicko - pa npr. novi demo od F.e.a.r.(jedva cekam da izade jer mi je igra hebena) igram na high bez aa samo... neznam moram vidjet jos malo koliko cu dobit prelaskom al ak mogu uz manju nadoplatu zast ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
[QUOTE]Originally posted by killah_tm [B]to Router - znam cjenik ve-mila jer radim tamo ![]() Sorry , nisam znao . pa kaj onda nas tu zezas? ![]() moze neki popust? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
aaaaa znam F.E.A.R. skida se :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
je jako je zahtjevan ak ga full nabrijes, ja sam igro demo ha high bez aa i antiscroping na trilinear. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ja ti imam K8NS Ultra sa Venicom 3000 i radi na 270x9 HT 4x ili 295x9 HT 3x ako ti je to dosta i ako bi AGP ploču za soc. 939 onda preporučam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
a neznam jos ako budem prelazio zamjenit cu i sve (cpu, grafu i mb).... |
![]() |
![]() |
|
|