|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Audio & Video Sync
Evo što želim: Imam sljedeće: MKV 23.976fps Video 1080p i pripadajući mu Audio DTS 5.1 English no, također imam i Audio 25fps Hrvatski koji bi htio ubaciti u ovaj MKV. Ovo ubacivanje nije problem, nego je problem kako to sinkronizirati. Najbolje što sam uspio je ovaj drugi video namjestiti na isto vrijeme kao ovaj prvi, no i dalje nakon pola filma dobijem odstupanje, nije nešto preveliko, no do kraja filma to bude cca 3-5 sekundi. Kako to lagano sync bez da ručno pogađam vrijeme itd... Ovaj drugi audio sam editirao s GoldWave-om.
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 05.10.2013. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Anyone ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
in-plane switched
Datum registracije: Sep 2013
|
broj sličica je nebitan za audio. ono što želiš dobiti je korektan sample rate audia (koji uz video najčešće ide u 48 kHz), trajanje i broj kanala. ako ti je dostupan adobe audition, onda u njemu možeš napraviti sample rate conversion tog audia koji želiš naknadno ubaciti (npr. 44.1 u 48kHz, trajanje audio zapisa se ne mijenja u tom slučaju). postojala je opcija i mkv mergeu (nemam ga trenutno instaliranog, pa ne mogu potvrditi) da označiš željeni audio track, ideš na format specific options pa onda na stretch. tebi treba 25/23.976 (ne sjećam se je li podržan dts zvuk, mp3 i ac3 jesu). Zadnje izmijenjeno od: ZoS2. 08.10.2013. u 03:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pokušavam svakako, no nikako... Problem je što jedan audio ima drugačiji početak i kraj od drugoga. Mislim na to da ne počne u isto vrijeme i ne završi u isto vrijeme. Za sada se hebem ručnim gađanjem no nikako. Reži sim, reži tam, dodaj oduzmi, skrati produži... Nikako... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|