|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Loša video snimka ikakvo poboljšanje?
Zanima me je li se ikako može (od govna pita napravit) poboljšat, zagladit whatever snimka s nadzornih kamera? Je li je može ikakav software ispeeglat bar malo? Ne očekujen 4K kvalitetu, ali da bar malo smanji šum i sl. Fala na infu. AKo ko ima CSI veze neka javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
mislis na "csi miami" fore i to..tesko i nikako
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Vec duze vremena razmisljam o otvaranju topica sa temom "software u TV-serijama" Svi smo vidjeli kako u CSI:Miami ekipa na noćnoj snimci u rez 320x240 moze na udaljenosti od 50m vidjet sta je tko jeo samo po UV flekama oko usta, ali svima nam je jasno da je tako nesto nemoguće, bar sam komercijalnim softwerima, a mene zanima, jel postoje neke inačice takvih programa koje nisu komercialne, odnosno namjenjene su samo organima vlasti? (naravno ne kod nas, vec u USA) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
Ne ocekujen ja CSI detalje niti su realni, nego samo cisto malo ako se da izuc, nesto je bitno a neman podlogu u snimci. Anyway probat cu s VLCom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
izostravanje samo daje pixelizaciju bluranje pegla ali... muti sliku tj vidljivost
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ima plug-inova koji su u stanju pomake od 1mm-max 3mm povuc i izsotrit sliku no nije zagrantirano...novi photoshop cc ima opciju sharpanja slike uz malo igre i cackanja da se izvuc rezultat koji je puno bolji, prije "zdrmane" slike tako da vjerujem da postoje alati koji mogu samo pojacat pixele te pomocu njih konstruirati i obojati njihove "susjede" te dobit realniju sliku...no sto ce reci "skuplja pita od tepsije"
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Softwari iz CSi-a nemogu nista sto je tamo napisano, bajke za djecu. Od 50gb bluraya mozes dobit 90% istu kvalitetu slike na 2gb ako znas i imas programe ali od 144p videa snimljenog 1.3mgpx kamerom prastarog mobitela nemozes niti ces ikad moc dobiti HD sadrzaj ili barem 480p. Not posible!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|