|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Ne mogu instalirati na novi komp windows- ni xp ni 7
Ne mogu instalirati na novi komp windows- ni xp ni 7. Na početku opće nije radio jer sam savinuo nekoliko iglica na procesoru, a jedna je pukla. Kad sam ostale poravnal komp. je proradio al sad ne mogu instalirati windowse. 7 opće neće očitati, a xp pokrene sl stane na onom dijelu di piše preostalo oko 35 minuta. Dali je to povezano sa onom iglicom koja fali il je neki drugi problem u pitanju? Inače hdd je sata od 80 gb na koji hoću to instalirati. Matična je FM2A55M-DSG Procesor je AMD ATHLON X4 750 BLACK EDITON I 4gb rama su unutra |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Na svoju komponentu sam probao staviti disk na kojem su gore windows 7 i opet se resetira . Sad sam siguran da je problem ta jedna iglica na procesoru. Dali neko zna ko to može složiti (zalemiti)? Dali pomaže ako stavim drugu iglicu u matičnu di fali ili mi je najsigurnije kupit novi procesor? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako zbog toga šteka cijela priča, što je otprilike vrloooo vjerojatno - kupi novi proc najjednostavnije. Ili još bolje, nabavi drugi samo za probu ako je moguće. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|