|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Pozdrav ! molim Vas za preporuku wifi usb kartice koja ima opciju AP/ROUTER mod. Do nedevno sam koristio Edimaxov usb wifi stick koji sam dobio prije milion godina od t-coma kad sam uzeo ADSL i on ima opciju da se prebaci u AP mod pa sam mogao djeliti internet preko njega. Treba mi zato sto mi je ovaj stari crko a u uredu sam radio InternetCardShareing tj. komp u uredu ima net preko LAN-a a ja bih onda preko tog usb sticka sebi pravio WIFI mrezu u uredu tako da mogu spojiti mob i tablet na mrezu da ne trosim net sa sim kartice kad ovako mogu malo ustediti prometa.Imam sluzbeni mob koji je u VPN-u i firma placa racun ali mi je blokiran internet pa zato ovo i radim kako bih preko WIFI imao net dok sam u uredu.Kuci se naravno spajam isto preko WIFI na net a dok sam vanka onda sam bez nete i ne fali mi uopce. Dakle molim preporuku za neki WIFI usb stick koji ima opciju da se prebaci u AP mod. Moze i ne mora imati vanjsku antenu. Naravno ne moram napominjati da bih volio proći što povoljnije, može i sa ebay samo da radi u komadu od 8-9 sati bez sranja. Hvala puno ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|