|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
adsl i konekcija
imam problem sa internet konekcijom.posjedujem adsl i kada se hoću konektirati izbacuje mi gršku invalid passvord ili username.zatim odem u control panel,int.opcije.conection.seting i vidim da mi je umjesto username .......@htnet-dsl i moje lozinke napisan neki broj servera ili sl.(.....@1.03.04.879.9789),nešto u tom stilu,promjenim isto i odmah se konektiram bez problema sve dok ne napravim disconect,onda sve opet ponovo.zna li itko o čemu se ovdje radi.skenirao sam virusa mislim nemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
izgleda da si pokupio dialera. skeniraj s ad-awareom i spybootom. mislim da bi to trebalo rješit problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
adsl-konekcija
imaš pravo upravo sam ga isključio u task manageru i skenirao sa sa spybot ali ga ne nalazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Pogledaj u program filesu jeli ti se sto naselilo a da neznas za njea, zatim odi u add remove programs i opet pogledaj jeli se sto instaliralo a ad ga ti nisi instalo. Zatim odi u start up i pogle sta ti se dize ![]() ![]() I na kraju napravi novu konekciju ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
adsl i konekcija
skenirao sam sa ad awerom i spybot ali ne nalazi ništa od dilera.ponovo mi javlja se ista greška kod konektiranja.u task manageru ga privremeno mogu isključiti.ali kasnije opet isto.ima li tko rješenje za ovu napast.u program filesu nema ništa vezano za istog(barem ja mislim) kao ni u add remov. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ako imaš system mechanic, u sklopu njega imaš jedan programčić Startup Guard. To uključiš i nemaš brige da će ti se nešto što ne želiš pokretati s windowsima. Ili, ako to nemaš, otvori msconfig - startup i tamo isključi sve što misliš da treba biti isključeno (makar ovo ponekad ne radi sa spywareom/adwareom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Najbolja stvar u Spybot-u je Tea Timer, čuva registry od neovlaštenih izmjena i odlično radi s nekim firewallom, tako da se odmah osiguraš od budućih napasti. Što se tiče dialera, piči na startup isto u Spybotu i tamo označi što želiš da se diže s Windowsima |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
adsl
točno,kompa nema broja ali mi mijenja korisničko ime u svoju ip adresu ,naravno ne može se konektirati ali stalno moram ručno brisati ip i mijenjati u svoju.......@htnet-dsl adresu.ne znam kako to riješiti. Zadnje izmijenjeno od: boky222. 06.09.2005. u 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
adsl
sve živo sam probao ali još uvijek mi mijenja user name nakon svakoga disconecta.skenirao sam sa svim u safe modu i ništa.šta da radim .ima li tko kakav prijedlog.nisam neki stručnjak za komp. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ovako,prvo skini program "HijackThis",skeniraj komp sa njim pa onda log file od programa postaj na viruse pa će Costa ekspert za logove ![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
i onda reinstaliraj windowse i stavi si odmah neki pošteni firewall, antivirus, adaware i spyware s&d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Nozovi neki tech. support, oni će ti vjerovatno reć da zamijeniš grafičku : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
nemojte sad pretjerivat dečki!!! :clap: :clap: isprobajte jednom ASUS tech support, pa da vidite!! ![]() to su strašni tehničari!! isto ko cigići kaj sastavljaju komp sa hrelića! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
adsl i konekcija
probao sam sa programom malwhere i tamo mi prikazuje usbn.exe kao dialera,volio bih da mi prije "costa" pogleda log,nego bilo šta zeznem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
i meni se uvalio ali page hijacker neki azesearch pa sam ga maknuo,da da najbolje on je pcexpert. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|