|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
DVD -> DivX s prijevodom - jednostavno?
Tražim neki jednostavni program koji će uz par klikova mišem izripat DVD, kodirat ga u DivX i skinut prijevod. Treba mi za ujaka koji je tek ušao u svijet računala i tehnologije. Ako mu sad krenem objašnjavat svoju metodu, to će bit ko Biblija. Hvala na prijedlozima.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
A ne znam jedino sto mi pada na pamet je Auto Gordian Knot. Ja se ne bavim previse kodiranjem u divx,ima tu osoba koje ce ti malo vise moci pomoci.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() dobro si mu reko. Auto Gordian Knot je jako dobar progy. len0x ga redovito updatea tak da tu nema frke. sad bi se ja opet pozvo na ono moje:"prouci doom9.org guideove". ak ti uja zna engleski, nek to napravi.sve da naucis kak radit s progyem ti je tamo objasnjeno. ak ne, mislim da imas po netu malih guideova na HRV u vezi doticnog programa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne zna engleski, tek je naučio ove stvarno najosnovnije stvari. Probat ću onda taj AutoGK. Ako netko ima još koji prijedlog, nek se istrese. ![]() BTW, i ja se dosta bavim multimedijom, al programi koje ja koristim će mu jednostavno bit preprekomplicirani.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
dr. divx plug&play za početnike
|
|
Oglas