|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
(riješeno) Touchpad driver
Poštovani, zamolio bih Vas za pomoć, potreban mi je touchpad driver za asus k75vj-ty040d Koristim windows 7 64-bit. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Odi u Control Panel/Device Manager, zatim pronađi uređaj tamo, klikni na njega, odi na Details i u padajućem izborniku nađi Hardware ID, a onda ga kopiraj tu ili sam potraži na googleu pomoću njega.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pa imaš na njihovoj stranici driver za touch? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Možda jesi amater al ne trebaš isto pitati x foruma, Google vas sve nađe. Trebaš upaliti kliker i ne dozvoliti da te Mirkosheet + proizvođači zezaju, namjerno sakrivaju drajvere za sve osim novog W8 gofna. Kolega ti je dobro rekao, driver i dodatni sw imaš na support stranici, u konkretnom slučaju isti je za W7 i W8: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/..._8_VER1036.zip kad raspakiraš zip instaliraj sa install.bat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hvala Vam na odgovorima, ali nakon instalacije drivera još uvijek nemogu ugasiti touchpad (fn + f9) je mi smeta dok pišem. Ima li tko ovakav lap. sa win. 7 64bit. da je uspio riješiti touchpad driver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Taj detalj se ne rješava sa touchpad driver - om nego sa hotkey paketom (driver + app), dakle to nađi i instaliraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ili ga ugasi u device manageru ili nadji na netu ovo: ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Evo, napokon je problem riješen. Hvala Vam na pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|