|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
AV koji troši najmanje resursa
Imam jedan stariji laptop sa celeronom 1.6GHz. Do sad sam imao AVF free 8.5 međutim nema više za update pa moram naći neku noviju verziju. AVG 2013 dosta opterećuje taj stroj pa me zanima postoji li neko bolje rješenje, a da je besplatno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Microsoft Security Essentials |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Avira free
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Panda cloud antivirus |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
imam slican problem, isto celeron 1.6 s 480MB rama za winXp i nijedan AV mi se nije dobro pokazao dosada, sve mi ugusi laptop, svi rondaju po hardu non stop, kad kliknem da nesto otvorim, treba 3minute da se pokrene, kad maknem AV sve leti, neznam kakav je kaspersky, njega jos jedino nisam probao avg,avast,eset,panda,avira,bitdefender,bullguard,norton, to su mislim svi koje sam probao, i svi mi uspore laptop dotle cak da nemogu nist da radim na njemu
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako je XP SP2 onda Avira free ali treba sa FileHippo skinit staru verziju 10, iza toga napravi sam update po količini ko cijeli novi, paziti da ti ne promakne termin za produženje licence (sada negdje u 9 ili 10 mj. 2013). To će funkcionirati dok ne ubiju support za ver. 10. Novije verzije zahtijevaju isključivo XP SP3, još je gora situacija ako iz određenih razloga imate XP SP1(a) i ne želite ili ne možete napraviti upgrade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Zadnje izmijenjeno od: syss. 10.07.2013. u 16:22. Razlog: ma kako li se ja toga nisam sjetio, clap-clap :\ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|