|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Java problem (ne pali se)
Pozdrav! Imam problem s Javom, primjetio sam da se ne pali dolje u trayu, jučer pokušao kupit ulaznice na jedom webu di je potrebna java, pokušao otvorit neke online igrice i neće. Instalirao danas najnoviju Javu za Win 64-bit koji i imam, restartao par puta komp, s ccleanerom sve počistio, ali ništa. Kad uđem u Control Panel i kliknem na ikonicu Java izbaci mi sljedeće: Svaki odgovor je dobrodošao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Instalirao si 64-bitnu Javu, koliko vidim, a koristiš 32-bitni browser, je li tako? Instaliraj 32-bitnu Javu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
imam problem s javom tj. s chatom na net.hr koji zahtjeva javu...uglavnom, već pri samom pokušaju da se ulogiram u chat dolazi do smrzavanja a onda slijedi ova poruka - "display driver stopped responding and has recovered" što uraditi? edit - riješio sam problem instalacijom novih display drivera
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 14.07.2013. u 16:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|