|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Image harda?
Molim vas za pomoć... Htio bih napraviti image harda jer mi se ne da svako malo instalirati sve ispočetka. Koji program je najbolji? Kako se to radi? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ima ga u norton system worksu, mislim da se zove ghost image, al nisam ziher... jednostavan je lako ćeš skužit.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
ili Acronis ![]()
![]() |
#8 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ACRONIS je zakon ja ga koristim vec godinama sta na poslu sta doma i cak ga imam legalno kupljenog progam je mrak sve se radi iz vindoza jednostavno do bola cak radi i preko mreze tj sliku snimis na serveru ubacis boot cd botas se s njega potrazis na mrezi sliku i cca (ovisno o brzini mreze i velicini slike cca 20 min za 4.5 GB slike) boot cd radi sam zadnja verzija je 8 a ako imate viseprocesorsku masinu koristite server edition sve snima od drivera do pasvorda ma sta da vam kazem za 10 min imas sliku nazad ako je na hardu ili 30 ako je na cdima ili DVD_u ja sam po struci graficar pa mi je kom pun graficarskih pluginova za razne graf i slicne programe nikada me nije zeznija ili krivo vratija sliku cak se slika moze updateat bez da radis novu program je mark !!! ![]() eo linka na njihove strane http://www.acronis.com/ ps- radi sa ATA, SATA, SCAZI, ma sa svime
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ronon Dex
|
Proba san to davno, a ipak mi je draži maleni ghost od 1.2 mb. Ne tribam biti u windowsima da bi napravija ili vratija sliku šta je dobro, jer ako ti padnu windowsi kako ih vratit.... Sve u 2 klika i vrlo brzo radi. I da, ne triba ti nikakva licenca ![]() Ipak, tribaš imat i win 98 start-up disketu da bi pokrenija ovi maleni ghost ![]() Za 10 minuti slika napravljena a vraćena još brže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
pošalji na gabrijel.pezelj@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ma ne trebaju ti vindoze da bi vratija sliku harad samo ti treba boot cd koji napravi acronis kada ga instaliras i naravno slika sistema harad ili cak vise hardova ma ljudi ovaj program je mrak a jel ovo moze ghost vratit vise slika odjednom i to da na novi disk prije vracanja slika napravi nove particije sa razlicitim velicinama novih particija na koje stavljas stare slike npr kupijo si novi veliki hard od cca 200GB a stari ti je bio od 80 sa dvije particije od 30 i 50 a na novom bi htio da c particija ne bude vise 30 nego 50 a d: particija 100 i da usput kreiras e: particiju od nog sta je ostalo i to sve u 6 klikova misem e to moze acronis i jos puno toga ![]() sama izrada slike harad ili jedne particije harda se radi iz vindoza kakav boot flopi ili cd instaliras acronis napravis boot cd ili dvd ili ako bas volis diskete onda i na 3 flopija i kazes mu ja bi sada da ti meni napravis sliku i spremis je tu na hard ili na cd (vise njih) ili na dvd ili na milijon flopija i za 20 min na hardu imas sliku a da se ne zezas sa dosom ne ja nisam ovlasteni distributer doticno softvera nego jako zadovoljan korisnik ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
nisam nikad koristio acronis, vjerujem da je dobar, al ja ga nemam... ja sam instalirao norton ghosta i napravio image na 7 cd-a i sad me samo zanima što treba napravit da stavim image? ubacim te cd-ove ili što?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ronon Dex
|
ante2 mi je sumnjiv, previše reklamira acronisa ![]() acronis je odličan ali večini ljudi sve to ne triba, triba im jednostavno napravit te vratiti sliku i to iz dos-a tako da nije važno ako windowsi padnu. Uvik ima ekipe šta im je važno da program čuda ćini, ali ipak večini ne. Zato sam im savjetova ghosta 8. Ghost 8 je vrlo mal te nadasve učinkovit program koji radi i sa sata hardovima te nije potrebna nikakva instalacija. Upravo radi ovih stvari masu ljudi ga koristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo Rak me spasio ![]() tomatcro@yahoo.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
da, prvi put to radim, jer mi se neda nakon što instaliram win sve ostale gluposi instalirat... btw, samo su porgrami i driveri na c particiji koji mi trebaju, nikakve igre i sl... korisito sam norton ghost 9, i stavio sam na standardnu kompresiju (tj ostavio, jer sam prvo bio stavio na najveću, pa nije htjelo pržit nešto..bla...bla...uglavnom skužio sam da cd nije ispravan) i on mi je spržio na 7 cd-ova!! ja sam se isto čudio kad je tražio stalno nove cd-ove...al reko dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
gabrijel.pezelj@gmail.com ili gabrijel@rocketmail.com aj ponovi molim te |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Resistance is futile
|
@nicko_029 & Gabre 2× sa pokušao poslati istu tu poruku na Vaš gmail, ali stalno mi se vraćaju s porukom: Remote host said: 552 5.7.0 Illegal Attachment 14si3801695wrl Nabaci neku drugu adresu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
da, sorry, zaboravih....na gmail ne puštaju zip, rar i još neke ekstenzije..... evo novog maila: nicko_029@hotmail.com Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
hoće, prazan je... |
![]() |
![]() |
|
|