|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
trial expired
postoji li neki program koji bi pratio koji se tocno sve podaci na racunalu instaliraju tj. mijenjaju prilikom instalacije odredenog programa. Naime, imam program koji funkcionira u trial verziji 30 dana, a 50 € mi je 2 much 2 pay 4 it(cracka nema.provjerih), pa sam mislio da cu uspjeti deinstalirati program kao da ga prije nije bilo. ali neuspjesno....pokusao sam rucno ciscenje registerya, ciscenje s raznim programima (CCLeaner, TuneUp, Spybot...), ali nikako da uspijem u potpunosti maknuti sve tragove tog programa. ne mogu maknuti "expired" poruku pri ponovnoj instalaciji, jer vjerojatno pametnjakovic nade taj file koji je negdje sakriven, a ja ga ne mogu pronaci. zato sam mislio da postoji neki program koji bi mogao napraviti nesto poput system restore-a, ali samo za dio koji ja zelim, konkretnije za instalaciju tog trial programa. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
...joj pitanja- smart cracking :clap: ako ti je puno platiti program nemoj ga koristiti- nađi neki freeware ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ja bih bas taj, a ovaj file koji to pamti...joj bas bih ga volio naci i ![]() ![]() ![]() :burn: |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, o ovakvim temama nema mjesta ovdje. Ili ga kupi ili odustani od traženja takvih stvri na ovom forumu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|