|
![]() |
#1 |
system kaiser
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Zalman socket 1366 šarafi
Izgubio sam za Zalman CNPS10x gornje šarafe. Dakle nemam niti one zlatne niti srebrne. Ima li šanse da tu neki distributer ima rezervne dijelove? Poslao sam mail na zalmanov support, ali nekako sumnjam da će mi izaći u susret. Konkretno radi se o šarafima sa slike (meni trebaju takvi zlatni za 1366 socket): ![]() Original šarafi točno stisnu koliko treba, odnosno ne može se pretjerati. Sa nekakvim zamjenskim me strah da ne zdrobim CPU... Eventualno da mi netko sa pomičnom mjerkom izmjeri na 0.1mm koliki je razmak između ploče i lima koji učvršćuje HS kada je original šaraf stegnut? Također ako netko ima CNPS10x ili slični cooler, a koristi ga za neki drugi socket, te ima te pozlaćene šarafe viška koji mi fale, lijepo bih molio da mi se javi. Hvala.
<FLEET> </FLEET> cat.7 - where crosstalk is not an issue anymore. Zadnje izmijenjeno od: nino. 27.08.2012. u 22:31. Razlog: Koristi "Edit", nemoj postat zaredom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
system kaiser
Datum registracije: Dec 2008
|
bump
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mislim da ne možeš ništa zdrobiti osim ako nisi King Kong ![]() Samo stisni po osjećaju, bolji stisak=bolje hlađenje ja sam tak sa Genesis hladnjakom jer nemam originalne šarafe pa i ovako s brda zdola radi savršeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ako baš hoćeš precizno, uzmeš 4 šarafa, označiš ih na jednom rubu, i zavrneš prvo 3 ili 4 puta, upališ komp provjeriš temeprature u loadu sa occtom, ako su visoke još jedan krug napraviš sa svakim, provjeriš, kad dođeš do dobre temperature to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Prije će se nosači i MBO početi savijati nego što češ zdrobiti proc...stavi obične vijke i zategni!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|