|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Koju grafu u brand konfu (dell optiplex 760)
c2d @ 3.0 4gb ram 500w seasonic 24" 1920x1200 mini tower Grafa je bila integruša koja je čisto solidno odrađivala stvari za uredske poslove al sad bi se bacila i kakva igra... Fora je u tome što je u kučištu sve naopako, komponente se stavljaju s lijeve strane u kučište, grafa je najgornja i coole grafe onda štrči prema cpu-u pa ovisno o položaju coolera zbog cpu hladnjaka i njegovog tunela ima mjesta samo za single slot grafu.... Tišina je dosta veliki prioritet pošto je to sve skupa do sad bilo praktički nečuujno... ![]() Any suggestions sto da puknem unutra? budget oko 100 eur
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Da je to moj PC, probao bi u njega staviti HD6670 Ultimate od Sapphirea. A stat će sigurno jer sam te kartice i ubacivao u takva kućišta. Ako ti je to preslabo, HD7750 Ultimate bi mogla stati na knap. A ako su ti obje prejake - onda HD6570 Ultimate i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AutoCad & Allplan expert
|
Nisu prejake... HD6670 Ultimate od Sapphirea - mislim da stane al uz modifikaciju limića 7750 nema šanse, od pci-e slota do tunela po dužini ima negdje 2cm, a poslije između tunela i grafe ima mjesta sam za single slot grafu...... Di su te grafe po jačini u odnosu na 4850? da li ih mogu uspoređivat po ovoj tabeli ? http://www.tomshardware.com/reviews/...ew,3107-7.html
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto Ultimate verzije? Jesu pasivne, ali se dosta griju (pogotovo kod igranja), a tu baš nemaju previše zraka za hlađenje. Po meni, aktivni cooler bi bio must have. Ionako će doći s gornje strane tj. prekriti će BIOS bateriju što znači da možeš uzeti i grafi kojoj cooler pokriva samo dio, a ostatak je čisti pcb grafe. Imao sam sličan Optiplex u firmi. Prednji 120mm vent je puhao po pasivnom hladnjaku proca i stvarno je bila tiha kombinacija.
![]() |
#5 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
Samo single slot ili neka kemija.. Mislim da ne bi bio preoblem s pasivcem jer bi zrak strujio iz tunela po pasivcu.... btw ak ima neko grafu koja bi stala može ponuda pm...
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da bi ti ovakva stala unutra http://www.links.hr/?naziv=graficka-...kl=051.806.871
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|