|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam isto trebal to, ali za jedan drugi daljinski pa sam guglal jako puno i napokon našel na nekom forumu čudnom mađarskom. Probaj guglati, mislim da bi trebal najti. Bum i ja probal. EDIT: Ima tu, nije na hrvatskom, al reko, možda znaš jezik ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Sad sam skužil da sam i ja imal daj daljinski pa sam išel malo potražiti upute dal još imam i gle! Našel sam ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Imaš te upute ... eeeeeeeee ludilo. Trebaju mi upute i šifre kako da ga osposobim za Sony-ev televizor. Zapravo, on već i sad radi ali ne rade sve funkcije pa bi htio ponovno sve ispočetka probat ... ajd kad budeš imo vremena mi poslikaj te upute ako nisu prevelike ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
LJUDI MOJI, DIZEM THREAD IZ MRTVIH!!! hvala za ove glupe upute... eto imam dotican daljinac i nisam znao kak ga osposobit, i upravo proradilo... ![]() pusa!! EDIT: zašto sam tolko zahvalan? ekipa je kod mene, PS2 spojen, sjedi se na gajbi pive a mi ne mozemo tv prebacit na AV... i nakon kaj sam ovo našao radi!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
najjednostavnije je skinuti upute sa sajta od proizvođača. http://www.kvark.hr/index.cgi?lang_id=1&menu_id=151 pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Ljudi pomagajte ,imam taj daljinac i skinuo sam upute i radio po njima i nista na oba tv a ,Sony i Samsung.Drzim onu tipku set nakon nje tv1 kad se upali lampica upisem kod ,(sve sam ih isprobao) i nista, daljinski mi je krepao a ovaj nece profunkcionirat.Radim li sta krivo ,ima tko kakav tip mozda o duzini drzanja tipki ili slicno.HVala unaprijed na svakom odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
jel ima netko kod za smartvision urc22d-8a za sony tv hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Tajna je u tome da kod podešavanja opcija trebaš SET držati a dodati TV samo na kratko i sve pustiti. Ako zadržiš TV malo dulje nego treba ledica je mislim blinkala par puta i izašao bi iz setiranja. Naročito pazi na 2 blinka ako je kod krivo unešen. Ako nije ponovi sve ali s vađenjem baterije jer else zna zablesiti. http://www.afik2.com/image/users/402...7%9C%D7%98.pdf Testirati radi li uopće možeš tako da daljinac usmjeriš u kameru na mobitelu. Kad stisneš neku tipku moraš vidit crvenu točkicu na mobu. Pozdrav! EDIT: a da mi je bilo pogledat datum posta.... svejedno kodovi su bar tu za lord-a75 Sorry.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|