|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Problem kod gašenja kompa
Imam win xp professional sp2 i počeo mi se javljati problem pri izlasku iz windowsa. Svaki put zapne nakon logoff-a i tako stoji... Imam NOD32, Spybot i Adaware tako da mislim da se ne radi o problemu te prirode. Ima li netko ideju kako to riješiti osim svima poznatog format c: ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji firewall imaš? Pogasi sve stavke iz startupa pa onda probaj ugasit komp. Ako radi, pali jednu po jednu i vidjet ćeš šta ne valja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj s programom X-Setup pod stavkom Startup/Shutdown podesiti gašenje kompa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Imam windows firewall i do sad nisam imao problema. Pokušao sam i s ugašenim ali nema promjene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
A driveri? Reinstaliraj sve.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Abit IS7-E intel 865 chipset, svi driveri su originalni i nikad s tim nije bilo problema. Nešto je drugo u pitanju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
|
Ako imaš dva antivirusa ili firewalla, oni se "potuku" i komp se neće ugasiti. Pogledaj to pa javi
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
ja imam isti problem imam avast, ad-aware,S&D jos su pokrenuti att, DiskeeperSystray, NVMixerTray, STYLEXP, PowerMenu, x-setup nije rjesio problem
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium moderator
|
Pogledaj za firewalle i antiviruse. Ako imaš od Windowsa firewall i recimo od Sygatea,isključi ovaj od windowsa. BTW probajte ovo: Ctrl+alt+delete i ugasite nepotrebne procese
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
-------
|
Probajte s Registry Mechanic-om, misim da je zadnja verzija 5.0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ovako, moja mashina je redovno ciscena i odrzavana imam registry mecahnic, diskkeeper, ace utilityes, the cleaner, bug doctor, avast AV, spybot S&D, ad-aware se personal, starter, tune-up utilityes, x-setup, tweak xp pro svi oni (osim cleanera, on ide vikendom) idu barem jednom u tri dana, znaci redovno cistim registry, spyware, adaware, viruse, trojance i ostalo smece i opet ne gasi sve je u registryu nastimano za brze gasenje, opet ne ide prosjek 3 minute se tadrzi na logof evo procesa pa neka neko vidi sta smeta: ashDisp.exe ashMaiSv.exe ashServ.exe ashWebSv.exe aswUpdSv.exe Ati2evxx.exe Ati2evxx.exe atitray.exe BugCD Pretrazivac.exe ctfmon.exe DkService.exe everest.bin Explorer.EXE lsass.exe mirc.exe msnmsgr.exe NVMixerTray.exe Opera.exe PowerMenu.exe services.exe smss.exe svchost.exe winlogon.exe
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
Ajd mi reci šta će ti to sve? Nije isključeno da su se oni međusobno poklali. EDIT: I opet nisi reko koji firewall imaš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
-------
|
@Dog_Father Za održavanje Registry-a su ti dosta TuneUp i Registry Mechanic. Ostalo ti ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
sad sam bio iskljucio scve procese koji nisu kljucni za rad windowsa posluzio sam se sa http://www.liutilities.com/products/...rocesslibrary/ znaci sve pogaseno, i opet isto
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|