|
![]() |
#1 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Deus Ex: Human revolution
Nisam siguran postoji li vech thread (ja ga nisam nashao) ali izbachen je novi trailer. Igra izgleda prokleto dobro. Jedinica mi je jedna od all-time favorite igara a trojka se zheeeeeljno ischekuje. http://www.youtube.com/watch?v=4FRWYRqaGFE Zadnje izmijenjeno od: Zaramoth. 05.06.2010. u 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
NOVI (!!!) Deus EX? ![]() Jedinica je epska igra, ako ova bude upola dobra, bit će super.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Neznam, nekak mi nije to deus ex Brijem da ce igra imat nabrijanu grafiku ko crysis i da nista nece biti od onih elemenata zbog kojih je deus ex legendaran vec samo jos jedna u moru pucacina nadam se da grijesim ali eto...
![]() |
#5 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#7 |
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Prvi Deus ex je bio PC ekskluziva, a Invisible war je izašao istovremeno i na PC-u i Xboxu. Zapravo je bio tipična konzolaška bezvezarija koja je tek usput izašla i za PC. Treći dio rade za tri platforme istovremeno. Pa si vi mislite kak bu ispalo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Isto ne volim kad čujem da su i konzole upetljane ali opet gledam da se valjda ne može tako loša verzija napraviti kao što je dvojka bila. Samo na osnovu jedinice koja mi je bila u pravilu jedna od top tri koje sam igrao bit ću optimističan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pa danas sve ide na konzole, tj, prvo konzola pa ako dodje do PCa...nazalost, tim putem kvaliteta negdje jednostavno nestane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
S konzole se uvijek može portati na PC, a obrnuto zna biti znatno složenije, i to dovodi do problema s portovima... Doduše, sve je manje loših portova. Manjim dijelom, vjerojatno su naučili da se loš port ne prodaje, a većim dijelom, i konzole su sazrile. Zadnjih par godina ima gro igara koje nisu neke jeftine akcijske nego su prave, velike igre. Ne igrice, nego igre. Doduše, mrzim loše menije i druga ograničenja koja su još uvijek prisutna... Igram sada Risen i preporođen sam kad igra iskoristi prednosti miša, ima brze, velike i pregledne menije dostupne na shortcut (ne kao Mass Effect 2...). Odmah se skuži kad je igra napravljena za PC, a kad za konzolu. Mrzim recimo sada svugdje rasprostranjeni cover sustav, koji je uveden zato što je na konzoli složeno istodobno se kretati i nišaniti. On topic, zadnji E3 trailer je nešto nevjerojatno. Doduše, to je samo CGI, ali ako to pokazuje resurse koje igra ima na raspolaganju, onda je barem jedna baza pokrivena ![]() Warren Spector, tvorac prvog Deus Ex-a, sada programira Mickey Mouse Epic za Wii ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ima li ikakvih novosti za Deus ex 3? Navodno bi trebala izaci Q1 2011, ali nekako sumnjam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
16.12.2010. Square-Enix je objavio kako Deus Ex: Human Revolution ipak još nije spreman za predviđeni izlazak, te je iz tog razloga i odgođen. Pretpostavlja se kako je neuspjeh Final Fantasy MMO naslova financijski utjecao na tvrtku, te će Deus Ex u revolucionariziranje tako krenuti tamo negdje nakon travnja 2011. godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Previše žutila, ali sve ostalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() I grafika me nešto ne impresionira. Biće sam se navika na sve one CGI kerefeke u trailerima pa me sad ovo razočarava. ![]() Ovo valja preći tri puta: kao stealth nindža, kao Rambo i kao Gordon Freeman kroz ventilaciju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
Sve izgleda fantastično, potrudili su se i eliminirali dozu linearnosti, ali, nekako igra uopće nema Deus EX feeling... Citiraj:
![]() Kombinirano prvi ili zadnji put ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 21.03.2011. u 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#23 |
Premium
|
![]() |
#24 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
nadam se mogućnosti isključivanja, izgleda totalno kretenski. također (a to me smeta u apsolutno svim igrama u kojima blješti u facu i ne može isključiti), ne smatram potrebnim naglašavati apsolutno svaki put koja je tipka za što. razumijem da postoje osobe s IQ i attention spanom akvarijske ribice, no ja sam u stanju (a vjerujem i većina) shvatiti da je jednom Open(E) - uvijek Open(E) ![]() što se ostalog tiče - čini se okej, moguće da igra i ne bude promašaj.
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Tko spominje promasaj, igra nije ni izašla ![]() Istina da Human Revolutio podsjeca na Splintera ali smatram da to može biti samo pozitivno.. mene isto smeta to konstantno označavanje kontrola, objekata i inih stvari.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
ma, ni ne tvrdim da će biti promašaj, naravno (bar ne još) - ono što sam rekao, kad već moram pojašnjavati, je da je moguće da će igra biti barem donekle u duhu originala. sumnje je izazivao strah od konzolitisa, koji je vlastoručno ubio brdo obećavajućih naslova (i da, znam da je jedinica naknadno izašla i za konzole, no to je sasvim nebitno jer je igra u startu razvijana za PC, bez ustupaka casual gamerima). usput, evo bar milijun postova na "highlight" temu: http://forums.eidosgames.com/showthr...114768&page=26
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
bojim se da ništa od toga, sami developeri su isključili mogućnost isključivanja ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Ma igra će biti njesra. Samo zbog jednog razloga. Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, OnLive Eto. Ovo je jednostavno žanr koji nije za konzole. Prva kvalitetna igra za konzole ovog tipa će biti ona koja neće raditi dok u konzolu ne uštekaš miš i tipkovnicu. |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Ako ćemo pošteno, jedino se sportske simulacije i igre tipa Super Mario osjećaju prirodno na konzolama. Ostalo je natezanje mačka za rep. No, PC gaming je već davno otišao u vražju mater, a začeci toga se vide upravo u drugom nastavku Deusa, kojem je primarana platforma bio XBOX. Ne vidim kako bi treći dio mogao bit imalo bolji od toga. Što više gledam trailer, to mi se manje sviđa.
![]() |
#30 |
|
Još jedan ingame trailer.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|