|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pod negativno: Front USB se ne može koristiti ukoliko ploča nema interni USB3.0 konektor Totalno bezveze komentar obzirom da vrijedi za 99,99% kućišta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Praktički su ostavili korisnika bez ijednog front USB-a (ukoliko nema 3.0 konektor na MBO), a jednostavno su to mogli riješiti dodavanjem adapera (realne vrijednosti 5 kn): ![]() U takvim stvarima mi je ponekad Corsair zaista čudan ![]() Edit: Ali su zato uredno stavili isti adapter pod dodatnu opremu uz popularnu cijenu od 4.99$ + 69$ shipping ![]() Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 18.04.2013. u 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Fractal to čak ima na istom kabelu od kućišta izvedeno, pa biraš il interni 3.0 il 2.0. Ima smisla minus, pogoto jer dosta slabijih ploča ipak nema interni 3.0 konektor. A za samo kućište, ovako po slikama odiše jeftinoćom i to mi se nikako nesviđa. Nekako sam pod dojmom da ako netko odluči potrošit 500kn za kućište da će dati još koju kunu pa imat kućište iz višeg razreda. Da negovorim o ovoj šaci u oko s bojom audio front panel konektora. Nego, kad će 350D na test? ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 18.04.2013. u 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
može malo pojašnjenje meni laiku.. kolika je praktičnost otvaranja bočne stranice ako su na njoj ventilatori? jer oni moraju biti negdje uštekani a kod otvaranja lako dolazi do natezanja kablova i pucanja?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Jedini, kod nas dostupni model - Thermaltake GT, je to riješio na odličan način: ![]() Svi ostali nisu zainteresirani za takvo rješenje, osim ako korisnik nije koliko-toliko spretan sa alatom pa si u "du-it-jorself" kombinaciji izradi te kontakte (na slici Cosmosa II, u prethodnoj recenziji Antec P280 kućišta) ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
moj ćiftek ima isto tu opciju http://www.chieftec.com/BX02.html al nisam se upuštao u stavljanje ventova jer nikako smislit način sigurnog otvaranja stranice :/ hvala na pojašnjenjima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Na 500r je to malo bolje sredeno. Posto se vent spaja na potenciometar od kucista koji ima dosta dugacak kabel, plus jos kabel od bocnog venta i duljina je dovoljna da se komotno otvori pa i spusti stranica pored kucista. Solidan je 200r. Da ima jos par sitnica bi bio vrhunski za tu lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Jel samo mene iritira vrh i bok kućišta sa ovin ogromnim rupetinama za ventilatore koje i ako zatvoriš s unutarnje strane to i dalje izgleda nakaradno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|