|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Becker GPS
Pozdrav, stari je nabavio gps, na prednjoj maski pise Becker, Traffic assist highspeed (ako ima jos neka dodatna oznaka modela, ja ju ne vidim niti znam kako provjeriti...) i uglavnom, ja sam totalni noob za to, prvi se put u zivotu zapravo igram s navigacijom. E sad, on zeli da mu updatam karte, jer na ovima koje ima (mislim da su iz 2006, barem tako u izborniku pise pod Licence->maps) nema nekih ulica, tj, nema naziva. Mene sad zanima dali netko ima volje dat mi neke naputke kako doci do novih karata (sto jeftinije ako je moguce) kako ih ubaciti i tako to. Zahvaljujem unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Treba vidjeti čiji softver koriste. Čini mi se da su svojevremeno imali iGO. Pogledaj malo mape. Ako imaju ekstenziju *.fbl onda je u pitanju iGO, a za njega je lako naći sve potrebno.
![]() |
#4 |
Premium
|
Sorry, nisam mogao odg prije, da format je .fbl. Sve karte su na storage card, u jedinom tamo folderu zvanom maps, dok je na my flash disk, folder MNAV->maps prazan, ako to ista znaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Skini neki Becker manager (mislim da se tako zove) i postoji mogucnost da ces imati bespltnu nadogradnju karata, nakon sto registriras navigaciju.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
skinuo becker content manager ali ne registrira da je spojen uredjaj. Kako bi mogao rucno ubaciti karte, u koji folder, i gdje bi ih mogao naci? I da, kako mogu saznati koji je model id, da to znam mozda bi se i snasao preko googla, ja mislim da je 7934 ali nemam pojma kako da provjerim Zadnje izmijenjeno od: Bishop. 05.03.2013. u 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Kako se radi o verziji iGO-a, onda ti je sistem takav da imaš folder Content i u njemu sve potrebne podfoldere maps, poi, voice, lang,... Jednostavno u njih pobacaš (c/p) ono što ti je potrebno tj. novije verzije. Koji je model možeš vidjeti na naljepnici sa zadnje strane uređaja ili kod bootanja uređaja.
![]() |
#8 |
Premium
|
nemam nikakav folder content ![]() i da, u samom uredjaju kad odem na 'o programu' pod licence mu pise: DEMO:iGO 26 All Regin Beta a pod 'karte' su navedene karte s oznakama 2006.03 (prepostavljam karte iz 2006e, 3. kvartal right? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 06.03.2013. u 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ok, pogledat cu, ajd jos samo kratko pitanje, dali se software na tim uredjajima mijenja, upgradea i tako dalje? Ili se samo karte mijenjanju. Ako da, gdje bi bilo dobro mjesto za informirat se o tome, osim naravno googla ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Mijenjaju se i softveri, ali ne toliko često koliko mape. Potraži informacije na danim linkovima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|