Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.03.2013., 00:06   #1
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Becker GPS

Pozdrav, stari je nabavio gps, na prednjoj maski pise Becker, Traffic assist highspeed (ako ima jos neka dodatna oznaka modela, ja ju ne vidim niti znam kako provjeriti...) i uglavnom, ja sam totalni noob za to, prvi se put u zivotu zapravo igram s navigacijom. E sad, on zeli da mu updatam karte, jer na ovima koje ima (mislim da su iz 2006, barem tako u izborniku pise pod Licence->maps) nema nekih ulica, tj, nema naziva. Mene sad zanima dali netko ima volje dat mi neke naputke kako doci do novih karata (sto jeftinije ako je moguce) kako ih ubaciti i tako to. Zahvaljujem unaprijed
Staro 01.03.2013., 08:10   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.03.2013., 09:05   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Treba vidjeti čiji softver koriste. Čini mi se da su svojevremeno imali iGO. Pogledaj malo mape. Ako imaju ekstenziju *.fbl onda je u pitanju iGO, a za njega je lako naći sve potrebno.
Staro 05.03.2013., 22:53   #4
Bishop
Premium

Sorry, nisam mogao odg prije, da format je .fbl. Sve karte su na storage card, u jedinom tamo folderu zvanom maps, dok je na my flash disk, folder MNAV->maps prazan, ako to ista znaci.
Staro 05.03.2013., 22:59   #5
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
...Ako imaju ekstenziju *.fbl onda je u pitanju iGO, a za njega je lako naći sve potrebno.
Ovisno o modelu, trazi Beckerove "potpisane" mape. Imao ga nekidan na stolu pa znam.

Skini neki Becker manager (mislim da se tako zove) i postoji mogucnost da ces imati bespltnu nadogradnju karata, nakon sto registriras navigaciju.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2013., 23:35   #6
Bishop
Premium

skinuo becker content manager ali ne registrira da je spojen uredjaj. Kako bi mogao rucno ubaciti karte, u koji folder, i gdje bi ih mogao naci?

I da, kako mogu saznati koji je model id, da to znam mozda bi se i snasao preko googla, ja mislim da je 7934 ali nemam pojma kako da provjerim

Zadnje izmijenjeno od: Bishop. 05.03.2013. u 23:48.
Bishop je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2013., 08:46   #7
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Kako se radi o verziji iGO-a, onda ti je sistem takav da imaš folder Content i u njemu sve potrebne podfoldere maps, poi, voice, lang,... Jednostavno u njih pobacaš (c/p) ono što ti je potrebno tj. novije verzije.

Koji je model možeš vidjeti na naljepnici sa zadnje strane uređaja ili kod bootanja uređaja.
Staro 06.03.2013., 16:58   #8
Bishop
Premium

nemam nikakav folder content (imam folder MNAV u kojem se nalaze poi, lang i tako dalje, ali u njemu je folder maps prazan, i taj folder se nalazi na my flash disk, dok na storage cardu imam neke mape) a kada ugasim uredjaj, ne vidim nikakvo bootanje, samo se upali glavni izbornik, i nema nikakve naljepnice...

i da, u samom uredjaju kad odem na 'o programu' pod licence mu pise: DEMO:iGO 26 All Regin Beta a pod 'karte' su navedene karte s oznakama 2006.03 (prepostavljam karte iz 2006e, 3. kvartal right?
Staro 06.03.2013., 19:00   #9
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Yep, 3. kvartal 2006.g. Bogami stare karte.
Kako stvari stoje, trebao bi na storage cardu zamijeniti stare karte novijima. Možda ovdje uspiješ naći nešto iako je ovo više namijenjeno stacionarnim navigacijama u autima koje dolaze kao opcija u njima.

EDIT: možeš potražiti i ovdje

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 06.03.2013. u 19:17.
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2013., 20:19   #10
Bishop
Premium

ok, pogledat cu, ajd jos samo kratko pitanje, dali se software na tim uredjajima mijenja, upgradea i tako dalje? Ili se samo karte mijenjanju. Ako da, gdje bi bilo dobro mjesto za informirat se o tome, osim naravno googla
Oglas

Oglas
Staro 11.03.2013., 14:23   #11
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Mijenjaju se i softveri, ali ne toliko često koliko mape. Potraži informacije na danim linkovima.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno