Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.02.2013., 20:01   #1
askelicnikola
Registered User

Datum registracije: Dec 2012
problem sa zvukom e-capture

Pozz ljudi kupio sam ovaj uredjaj da bi mogao da snjimam filmove sa total tv-a na laptop

problem je sledeci kad intaliram drajvere od ovog uredjaja izbacuje mi se jos jedna ikonica za mikrofon i samo preko nje ide zvuk i mnogo je los a preko zvucne karte nece nikako sta da radim.

U pitanju je laptop Compaq Presario CQ56 120SM a total tv risiver je onaj echolite.
askelicnikola je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2013., 11:48   #2
muki461
Registered User

Datum registracije: Feb 2013
Jesi li ovo pokusao

Idi na control panel, klikni Realtek Sound effect menager, dobićeš ovaj prozor i klikni na mixer

klikni na microphone i na front microphone i iskljuci ih, i pokledaj da li ti je record level na nuli pa ga podešavaj otprilike na sredini , posle toga klikni na kluč (settings) na kraju prozora sleve strane gdje ćeš otvoriti ponovo još jedan prozorčić u kme ope skidas nike sa front microphone i microphone kao na slici , klikni okej i proveri da li je uspesna ova metoda, negde u settings-ima si nesto sam zeznuo, inače e-capture treba da radi perfektno sa analognim video kamerama, osim ako je problem USB e-video capture. Sad neznam da li ti ovaj echolite Total TV ima analogni (PAL_SECAM sistem) ili digitalni izlaz.
Ako je ovo u pitanje

onda tu imaš analogni izlaz i direktno spajas A/V izlaz sa Echolite'a na A/v ulaz na USB e-capture card

i e'capture na Laptop. Jesi li probao sa video 8 handycam kamere da prebaciš na HDD laptopa, probaj to pa ako i tad nemaš dobar zvuk kakav je na Video 8 snimku onda ti ne valja e-capture.

Zadnje izmijenjeno od: muki461. 28.02.2013. u 14:02. Razlog: Nedostaju copy/paste slike
muki461 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.02.2013., 20:33   #3
askelicnikola
Registered User

Datum registracije: Dec 2012
Lepo si mi objasnio ali dzabe kad nsita ne razumem a i slike sto si stavio nevide se nemogu da nadjem sve opcije koje si naveo.
askelicnikola je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno