Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.02.2013., 12:49   #1
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ripanje epizoda sa DVD-a

Imam original DVD na kojem se nalazi više epizoda jednog serijala.
Trebao bih izvuć samo pojedine epizode i spržit na DVD medij tako da ga linijski DVD player može čitat.

Može pomoć? Thx.
Staro 22.02.2013., 12:12   #2
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
huh, ima tu posla....najjednostavinje je snimit te serije na DVD/HDD rekorder i onda ih zasebno spržit na DVD medij.
smirnoff je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.02.2013., 15:00   #3
muki461
Registered User

Datum registracije: Feb 2013
Mislim da može to da se uradi bilo kojim Video Editor software-om ( premiere, AVS edtitor, PowerDirector, Pinnacle, ectr), moguće je da u sam DVD imaš to gotovo, Idi na DVD Rom Right klik, i Explore videćeš 2 Foldera Audi.ts i Video.TS klikni na Video.TS i videčeš najmanje jedan fajl sa VOB extension, ako ih ima više njih (koliko i ima epizoda, onda problem je rešen, ne moraš se toliko mučiti, samo konvertiraš te faljove sa VOB nga AVI format ili MPG format, onaj koji tebi treba) ako je samo jedan fajl ili podela sa VOB fajlovima ne ogovara početku i završtku serije, onda moraš to raditi Video editorom tako da sa DVD-ja importuješ na Video Editor program i onda ako ima opciju taj video editor da to deli po tvojoj želji onoliko serija koliko je potrebno po početku i završetku kako ti želiš, ako ne postoji drugi način, onda sečeš jednu po jednu seriju i klikom na Produce, daje ti seriju na željeni format.
muki461 je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2013., 15:28   #4
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
To mi je frend uvalio da riješim njegovom frendu koji bari žensku pa se mislio pojavit sa par romantičnih epizoda.
Ripao sam mu kompletne diskove pa nek se potrudi odabrati epizode preko daljinskog.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno