|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
problem sa integrisanom zvućnom karticom
Molim za pomoć.Sve je bilo super dok nisam formatirao hd.ponovo instalirao xp.i tada sam ostao bez zvuka.Iranije sam to radio i nije bilo problema .Sada mi javlja NO SOUND DEVICE------------------ System InformationNo sound card was found. If one is expected, you should install a sound driver provided by the hardware manufacture. U biosu je na enable,na matičnoj ploći piše rtl8101l. pa ako neko zna rješenje please pomagaj.unaprijed hvala ------------- Sound Devices ------------- Description: Default Sound Playback: No Default Voice Playback: No Hardware ID: Manufacturer ID: Product ID: Type: Driver Name: Driver Version: Driver Attributes: WHQL Logo'd: Date and Size: Other Files: Driver Provider: HW Accel Level: Emulation Only Cap Flags: 0x0 Min/Max Sample Rate: 0, 0 Static/Strm HW Mix Bufs: 0, 0 Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0 HW Memory: 0 Voice Management: No EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No I3DL2(tm) Listen/Src: No, No Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No Registry: OK Sound Test Result: Not run Zadnje izmijenjeno od: mirnke. 26.02.2013. u 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pomješao si lončiće, rtl8101 je mrežna. Na prvom boot ekranu, u manualu, negdje na samoj mobo piše puna oznaka modela. Otvoriš support i dl audio drajver. Ako se u paketu ne nalazi i KB888111 onda prvo to dl. i instaliraj + napravi reboot, nakon toga će se "pojavit" audio device i instaliraš odg. drajver. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
jedino što sam uspio naći je u biosu ![]() nisam siguran da sam te baš najbolje razumio ali u svakom slučaju hvala ti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
KB888111 probao sam skinuti ovo i javi mi da već postoji.ima li još kakvo rješenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi PCI zvučnu karticu i isključi integriranu u Device Manageru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|