|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Spajanje 2 monitora
Pozdrav Imam grafičku karticu Sapphire HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 , i monitor Dell U2312HM koji je spojen preko DVI-a, jer nažalost nema HDMI. E sad... moja grafička ima 1xDVI i 1xHDMI izlaz. Zanima me dali ja mogu na istu grafičku spojit još jedan monitor (recimo preko HDMI-a) i ako mogu, kako? I jel moguće na dva monitora imati različite rezolucije? Zadnje izmijenjeno od: conan. 05.02.2013. u 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, mozes spojit hdmi kablom, mogu imat razlicite reze u extend modu Zasto si napiso da je nazalost monitor spojen dvi a ne hdmi kablom kad su oba digitalna pa nema razlike u kvaliteti slike.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala na brzom odgovoru... ![]() A jel bi šljakalo kad bi uzo adapter HDMI na DVI i spojio još jedan isti takav monitor? Naime najrađe bih uzo još jedan Dell U2312HM jer sam prezadovoljan s njim, jedina mu je mana što nema HDMI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
...iskreno mislio sam da je HDMI "bolji" od DVI-a. Ipak mu ne bi škodilo da ima HDMI Zadnje izmijenjeno od: conan. 05.02.2013. u 01:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
@conan Zar nisi s karticom dobio HDMI na DVI kabel, koji ovako izgleda? Ako imaš taj adapter, ne trebaš kupovati nikakve dodatne kabele, samo upotrijebiš njega i DVI-DVI kabel koji dobiješ s novim Dellom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nisam dobio taj adapter, dobio sam CrossFire, dva molexa za stara napajanja i adapter mini display na display port |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|