|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Email online Outlook
Pozdrav Trebala bi mi pomoc. Dakle imam web i htio bi napraviti da svi upiti koji dolaze preko formi idu u nekakvu verziju online outlooka. Gdje mogu definirati smtp postavke od maila. Poanta je da mogu kontorlirati što je odgovoreno na svaki upit/ mail pošto neću sam odgoarati na te mailove. da li imate kakavu ideju? hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Da li ti upiti dolaze na neki javni mail tipa {at}gmail.com ili je u pitanju "službena" adresa, npr. {at}domena-stranice.com?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ti u biti hoćeš neki ticket sistem koliko se meni čini. Ukoliko je samo email, najlakše ti je to riješiti sa običnim obrascem koji šalje na neki tvoj web mail (gmail, outlook, interni webmail firme...) i onda ide obično dopisivanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
da mail psotoji info@domena.com i sad zelio bi da sve ide sa tog maila. Sva koresponencija identicno kao gmail samo da nije gmail ![]() Da recimo ticketing. Radi se o ponudi apartmana |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sve ti je riješeno. Ukoliko mora biti web mail, a ne thunderbird/outlook: 1. Instaliraj si sam svoj web mail tipa roundcube ili nešto slično. 2. Prebaci da tu gmail ili outlook.com ili yahoo vuku email sa tvoje domene na sebe. Može se narediti da odgovaraš kao da pišeš sa svoje domene, neće se vidjeti gmail.com 3. Instaliraj ticket sistem, tu znam samo da group office ima to, ali vjerojatno imaš nekoliko besplatnih opensource. Broj 2. ti je najjednostavnije ali će ti sva pošta ići preko gmail ili sličnih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|