|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Hp 625 product number not valid
Povijest bolesti: Javlja tu i tamo prilikom pokretanja (bios) da je product number krivi i ona 4 broja, serial...., te da wifi kartica ne radi. No radil je uredno, podizal win7 i sve ostalo. A onda se počeo rušiti, BSOD i tako. Pomislih (vidio sam masu compaq-a sa invalid serial pa rade) da će reinstall riješiti sve. Reinstal neda, jer ne vidi usb, ne vidi cd, niti wifi, niti audio. Vidi samo Lan. U biosu vidim da je gore navedeno isključeno, pa uključim i snimim ali ne snimi promjene. Još bolje, vidi stvari (tj. pojave se u bios opcijama) kojih nema, recimo paralel port. Da se instalirati na drugom lap-u win7, vratim disk u hp625 i on digne, ali nema audio, nema usb.... Flash bios-a je uspješno prošao i bios verzija je zadnja. Ali opet isto. No bar ne davi više sa wifi karticom (ispravna je ionako) Napravio sam i lagani reball chipset-a bez efekta. Reset biosa, zamjena baterije....ništa. Nabavio program (instalirao freedos) za upisivanje serial numbera dmfit i unesem brojeve i snimi uspješno, ali i dalje isto. Jedino me još vuče zalemit drugi bios čip. Ali kako je onda update prošao, jeli moguće da je polu ispravan? Ustvari nevjerujem da će mi to riješiti problem, niti product number not valid, niti save bios postavki. Ideje ? btw, pao je par puta...no uredno se pali, puni bateriju itd.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Matična je vjerojatno dala svoje. Bolest HP-a novijih godišta. Sramota što je jedna nekad solidna firma napravila od sebe. Za svaki slučaj probaj sa drugom BIOS baterijom. Možda ti se posreći. Kad izvadiš staru, bez punjača i baterije drži power button pritisnut 15-tak sekundi. Onda stavi drugu pa probaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|