|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) nestala particija
pozdrav nakon cackanja po kompu nestala mi je jedna particija. onaj dio na kojem su win se vidi a tamo di su mi podaci nju ne pokazuje. isao sam u discmenagment i probao dodat slovo al mi kaze da nije moguce jer DM nije updatean. pomozite ljudi tamo su mi slike od maloga i ostali bitni podaci,kako da vratim particiju da bude vidljiva EDIT-da dodam jos.imam dva harda po 500gb i jedan koji je isto za podatke je vidljiv a fali samo veci dio ovoga na kojem je i sistem(100gb)
![]() |
#2 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
daj ti prvo vidi jesu li tebi diskovi ispravni. Konkretno, možeš vidjeti sa ovim softwareom: CrystalDiskInfo A ako je tu sve u redu, probaj sa ovim softwareom: Easeus Partition Master Ja sam nekoliko particija spasio sa time. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Spojio sam oba na drugi komp i tamo je sve prepoznao diskove i particije pa prebacujem sve slike na ovaj drugi koji je ok bio. Kad to obavim probat cu sa ovim alatima sta si mi dao makar sumljam da nesto sa hardom nevalja jer je nov. Hvala
![]() |
#5 |
Premium
|
Al mi je cudno da jedna particija radi dok druga ne,a obe sa istog harda. Kolega na poslu je sinoc instaliraio particion magic i igrao se sa usb stikom,jutros upalim komp fali particija i neda joj dodjelit slovo ni nista drugo
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Nije na odmet probati s drugim sata kablom, probati ga spojiti na drugi sata port na ploči, još i ako su neki pod različitim kontrolerima... A ne bi bilo loše ni napisati setup. Edit: Na toj ploči su svi sata portovi pod istim kontrolerom. Probaj napraviti update biosa, mada ne vidim ništa značajno u opisu. http://www.gigabyte.com/products/pro...?pid=4004#bios Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 17.01.2013. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pise pod moj komp,jedino sta sam dodao seegate jos jedan od 500. Ove prve dvije stavke mogu probat al ovo sa kontrolerom vec nadilazi moje znanje ![]() EDIT-Drug Brko,evo kaze onaj prvi program da su ok oba diska i sad sam pokrenuo recovery particije sa drugim pa cu vidit sta ce ispast
pomalo Zadnje izmijenjeno od: MORH. 17.01.2013. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Odlično, nema na čemu ![]() |
![]() |
![]() |
|