|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
NVIDIA GeForce 8600M GT fail
nisam bio svjestan da taj čip ne valja k...ca i da je problem svjetskih razmjera. imam laptop u kojem je ta graficka i prije 2-3 dana mi je problem dosao na vidjelo. nisam imao slike na monitoru. malo sam istrazio i vidio da i drugi imaju taj problem. sliku sam ponovno dobio tako sto sam zagrijo čip s brenerom. to je kao neko privremeno rijesenje. pretrazivao sam forum ovdje ali nisam naletio da jos netko ima taj problem. pa me zanima je li tko naletio na taj problem? laptop sam kupio 2008, sto je vec debelo iza garancije. cak postoji forum http://www.nvidiadefect.com/ laptop je dell 1530 xps, star 4 i pol godine. skup laptop sa smece čipom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nvidia ima čipove s greškom do sredine 08g, zamjena čipa novom revizijom riješava problem Neznam kako si pretraživao forum, pisao sam o tome dosta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
vise ne postoji mogucnost zamjene pretpostavljam? moze link od teme, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Postoji, time se bavim između ostalog Po postovima, temu nisam nikad otvarao. Problem je na samom početku bio ćešći kod laptopa s lošije izvedenim hlađenjem i višom ciljanom temperaturom hlađenja no ni one druge nije zaobišao pa su tako krepivali i skupi prijenosnici Neki od proizvođaća su navodno su tužili Nvidiu i dobili spor pa su mijenjali ploče zahvaćene tim problemom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
nisam znao da se može skinuti... zapravo bio sam uvjeren da se ne može |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Pozdrav, imam isto 8600m gt u svojem laptopu ( Sony vaio VGN-AR61ZU ) i nemam za sad problema s pregrijavnjem ali nemogu instalirat drivere, probao sam preko nvidine stranice, upišeš model, seriju i sve ali mi javlja da driveri ne mogu naći kompatibilan hardver. Probao sam instalirati i drivere sa sonyeve stranice ali su za 32bit vistu i ne želi ih instalirat. Jel bi mi mogao poslati link od kud si ti skinuo drivere, ili ako netko drugi zna možda gdje griješim? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
http://www.sony.co.uk/support/en/pro...AR61ZU/updates
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Probao sam i tamo, ali je problem bio u tome što imam 64bitne windose, a to su driveri za 32bitne, sad sam stavio 32bitne windowse tako da radi. Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|