|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Asus X54HR skidanje CDROM-a
Pozdrav! Imam navedeni laptop iz subjecta. Htio bi izvaditi njegov cdrom koji apsolutno nikad ne koristim i staviti u njega neki ssd, tj. HDD koji je došao s njim staviti na mjesto cdroma i staviti nekakav ssd na njegovo mjesto. Malo sam čačkao i otvarao ga, nikakav problem nije izvaditi hard disk, ali za cd rom ne bi rekao da je tako jednostavno. Da li je to uopće izvedivo? Treba li kupiti neki adapter specijalni (pretpostavljam da da) za hard disk koji bi stao umjesto cd-a? Guglao sam malo po netu, nisam uspio naći kako se skida cd. Ako netko ima iskustva molio bi da me uputi na pravo mjesto. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neznam kakva je situacija ispod, nisi stavio link ni slike, a neda mi se guglat. Najcesce je jedan saraf koji izvadis i rom ide van. Moze biti sa donje strane, a moze biti i ispod tipkovnice. Treba ti caddy, da ubacis na to mjesto hdd. Obrati paznju dali je unutarnji konektor pata ili mini sata.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da, u pravu si, trebao sam slike staviti nije mi palo na pamet, kako može itko znati kako to izgleda. Nisam totalni tudum, vjerojatno nije neki problem to rastakati. ![]() Ukratko, ova informacija za caddy mi je falila. Hvala! Malo sam škicao i ne mogu baš naći da se prodaje to u nas da ne čekam sad iz Hong Konga tjednima da to dođe. Mislim, nije neka priša, ali ako ima u nas za 20-30 kn više kupiti zašto ne. Možda njuškalo, privirit ću. Hvala u svakom slučaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Guglanje je bilo mučno iskustvo jer je ovaj model laptopa izgleda slabo zastupljen drugdje pa nema baš edukacijskih videa... ![]() Hvala još jednom! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|