Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.12.2012., 00:04   #1
james_007
Registered User

Datum registracije: Dec 2012
Kablo za bufer 2xcinc---3,5mm

E ovako imam Typhoon bufer za 5.1 sistem i sada imam samo jedno ovako kavlo https://static4.pik.ba/galerija/2012...493-velika.jpg

I sad to kablo ti cincevi idu u bufer a 3,5mm u racunar(to se moglo skontat al da kazem opet) i onda ustekm 2 zvucnika i rade, a da bi mogao ustekat 5 trebaju mi jos ova 2 kabla za zadnje i centralni zvucnik.

Ja to kablo nemogu nigdje da nadem da kupim, pa da li bi ja mogao sad uzet neko drugo kablo sa cincevima osjec ga i na njega spojit 3,5mm onaj kraj da li bi to radilo moze li mi neko reci.
james_007 je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2012., 00:13   #2
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
rca kabal? Pa bar tog kabla ima na dvakom kiosku
-->
Sorry, ali di ti zivis da ne mozes naci 3,5mm-->rca kabal? Pa bar tog kabla ima na dvakom kiosku

srale7 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.12.2012., 00:19   #3
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
iz koje ti drzave pises kada ovako pises? pitam, jer Lukavac ima jako blizu Siska, pa rekoh jesmo u istoj zupaniji......... ako jesmo, garant nismo isli u istu osnovnu skolu, bome niti srednju .

nego, ovih kablova imas (barem u CRO) po super marketina. znam jer sam upravo ovakav od 3 metra uzeo u kauflandu za nekh 25-30 kuna. nije ti vazna duzina, slobodno uzmes i metar, nece utjecati na signal.

druga solucija je napraviti ovakav kabel, sto je casak posla. treba ti dva RCA muska (cincevi) i muski TRS (3.5mm za zvuk). i ovisno po potrebi stereo kabel za RCA konekciju (izgleda kao koaksijalni od antene, samo manji).

ili da, mozes napraviti i ovako kako si rekao, ali ne garantiram da ce signal biti 100% dobar. prvenstveno jer kao sto sam rekao - koaksijalni su kablovi, pa zracenja i ostala sranja puno manje utjecu na njih.

najlakse i najbolje vjeruj - trgovina . saliveni su tvornicki i ispadne te najjeftinije.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2012., 00:41   #4
james_007
Registered User

Datum registracije: Dec 2012
Ja sam iz BIH

Nasao sam sad na netu tih kablova, nisam to bas ni trazio puno sad malo sjeo i ima na pik-u.
Samo da jos nesto pitam posto ja imam samo 3 zvucnika, da li je moguce sad one zvucnike sto nemaju nikakvih konektora samo 2 zice sto idu kako spojit na bufer preko cinca?
james_007 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno