|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Gdje kupiti matičnu za laptop
Zna li netko gdje se može kupiti "novo" ne polovno djelove za laptop HP Matična ima neki problem, kada se zagrije pa je ili treba prelemiti ako to itko ima strojeve u HR ili kupiti cijelu novu ploču Najbolje bi bilo ako netko zna nekoga tko radi i ima strojeve za lemljenje čipova jer imam nekoliko interesantnih stvarčica kojima je sličan problem "kestenjara " ne dolazi u obzir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nove dijelove za HP ili bilo koga drugog možeš naručit iz ovlaštenih servisa. Imam sve potrebne strojeve, i nekoliko kolega koji se bave s time. Google ti je dostupan? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja na ebayu kupio, nekidan, za seriju P5, da bi dan nakon toga pronasao takav lap rasturen sa ispravnim hingesima. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
V.I.P. član