|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Need for speed -HOT PURSUIT 2
Evo kažu da će igra uskoro ugledat svijetlo dana.I da demo je već u optjecaju, može se skinuti preko KAzAe( ma whatever ![]() No po meni jedini bed same igre je to što nema pogleda iznutra što odmah smanjuje kompletan doživljaj, jer sam sanjao da ću iznutra peglati BMW peticu ali izgleda da ništa od toga. No svejedno izbor auta je dobar, od Merđe pa do Ferrarija, ne znam šuška li se o hardverskim zahtjevima ali sigurno je da će joj trebati mnogo ![]()
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Need for speed -HOT PURSUIT 2
Citiraj:
pa to je imao svaki nfs, narocito gledano da je ovo direktan nastavak NFS4 a tamo je recimo jedan od noviteta u NFS serijalu bio 3d kokpit......... di si pokupio tu informaciju da nema tog pogleda??? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Jedva cekam novi NFS, simulacije voznje su mi jedan od najdrazih razbibriga... ono pucacine i to su OK, ali ovo mi je poseban gust. A i force feedback volan je tu! WROOOMMMM!!!!
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Nevezano uz ovo, radi li vam Need For Speed 5: Porsche Unleashed u mrezi (crackirana verzija)? Meni stalno odbija suradnju bez obzira na platformu (98, W2k, XP).
![]() |
#6 |
Billy lives forever
|
Definitivno nema pogleda iznutra! Ne znam točno na kojem webu sam pročitao ali sam siguran u istinitost moje tvrdnje. Eh da trebat će vam dobar volan, ali bez obzira na to igra je sranje bez unutrašnjeg pogleda. ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Hoćeš dobar volan za male pare ? Logitech Wingman Formula Force sa force feedbackom 311 kn u Feniks - kompjutorima , do prije 7 dana bio je 470 kn u Ve-Mil - u . Imam dotičnog i sve najbolje o njemu
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Billy lives forever
|
Prelistao sam kod prijatelja novi VIDI u kojem je testirano podosta volana i mogu vam reći da se za 400kn može pronaći super volančić. Ja sam o ovome ozbilno razmišljao samo radi CMR 2. ![]()
![]() |
#12 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() ozrene, jel ti i na force feedback volanu nece auto u trecu? :burn:
![]() |
![]() |
#14 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Billy lives forever
|
Ko još vozi Lagunu.... Nije da se hvalim ali evo Audi A6 2.8E ![]()
![]() |
#16 | |
networking wannabe guru
|
Re: Re: Need for speed -HOT PURSUIT 2
Citiraj:
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Need for speed -HOT PURSUIT 2
Citiraj:
moja greska ![]() jedino sto su izgleda nastavili praksu iz petice (koju su imali i u dvojci ali su u trojci i cetvorci zaboravili izgleda na nju) da staze nisu kruzne.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
sto se tice ne kruznih staza, to je guba, ali sto se tice toga da nema pogleda iznutra, brijem da je to totalitarna glupost. nema šanse, mislim koji je razlog? jeftinija im je licenca ako je bez kokpita? LOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Billy lives forever
|
Pa sigurno je to drugog razloga nema:confused: Ali koja bi fora bila da BMW M5 možete voziti iznutra? GUBA feeling
![]() |
#20 |
Premium
|
ma mislim da je to glupost. pa bar oni imaju para. nije to neki žnj tim iz neke banana države. to je EA ljudi. a što se tiče pogleda iznutra, ja ga osobno ne koristim, tj koristim onaj iznutra, ali bez kokpita, taj je najbolji (mislim da je to onaj sa haube) |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
networking wannabe guru
|
I u jedinici su bile nekružne staze... ja ne koristim pogled iznutra zato jer je nepregledan, ali bi bilo fora kad bi bila opcija, pa kad sjedneš u Ferrari F60 i opičiš da se šajbe tresu (naravno uz pomoć FF volana), to je život... ![]() (kad već nemogu ubost pravog...)
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
misliš na enza? e to je auto. kaj će i on bit u hp2? ludnica, baš sam danas čito o njemu u auto klubu ili blicu, nije ni bitno. 12 cilindara, sa po 5 (PET!) ventila po cilindru. I pazi sad, preko 650Nm okretnog momenta, valjda sam CL 600 i Bentley Arnage imaju veći okretni moment. Ludnica (BTW BMW 530d ima 410 Nm) Kad izlazi hp2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
>>>
|
A da li ste vidjeli reklamni filmic za igru? Dva tipa dolaze u Lamborghiniju i zajebavaju sparkirane murjake i tako 3 puta, svaki put s novom provalom:burn:
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
ko je tu glup? kaj oni to pretvaraju u arkadnu igricu za konzole? jebeš te proizvođače koji rade igre za PC i konzole, onda dobiješ ili kompleksnu igricu koja se ne može igrati sa kontrolerom za konzole ili glupu arkadicu za PC. Mislim ono, arkadice su mi dosadile prije više od desetak godina, Tumble Pop i ekipa... Taj EA je totalni šrot, šta je i fizika arkadna, jednaka ili bolja od Porsche-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
fizika... sijecam se da me je zivcirao Porsche sa svojom fizikom, meni je ova bolja...od realnosti igra inace odskace ak na to ciljas ja sam ocekivao vise al i ovo je dobro, jos cemo vidjet full pa cemo onda komentirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
navodno je full izašao. sad samo treba provjeriti kod "ovlaštenih trgovaca" jesu nabavili ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|