|
![]() |
#1 |
Dotz
Datum registracije: Dec 2012
|
Ne podiže Windows XP
Bok decki,pozdrav svima Jedno pitanje Prijatelj ima problem po pitanju dizanja xp-a Dakle win 7 dize bez ikakvog beda,nikad problem. No na tom kompu je bio xp On je mjenjao procesor i dodao rame no mislim da nije bitno to Instaliramo normalno windows xp SP3 i normalno radi.Restartamo ga ili ugasimo,dizemo ponovno radi. Treci put je vec zajeb,sve ocita nista dirano sve okej i kad dode do loadanja windowsa xp ona crna slika gdje isto pise,tu stane i ne mrda. Pokusali smo sve od updejtanja drajvera mjenjanja cd-a,mjenjanja hard diskova vadli stavljali rame,clockali proc,vadili bateriju drugo napajanje,( znam nema smisla al kad si lud lud si) Imam dosta znanja oko slaganja kompova i svega no ovaj problem mi je svo znanje bacio na nulu..Ideje vise nemamo,on zeli xp.. Konfiguracija je sljedeca: Matična gigabyte ga m720 us3 procesor amd athlon II x2 250 am3 3x 1 gb rama ddr2 po 800 mhz, grafika nvidia 8800 gts 512mb, hard 160 gb sata Nadam se da sam bio dovoljno jasan,unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Promijeni grafu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Probaj kod prvog starta safe mod / boot logging pa tako dva,tri puta i onda pogledaj log u C:/ Windows/ntbtlog. Pretpostavljam da si nakon instalacije XP prvo instalirao pripadajuće drivere sa cd-a od matične.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|