|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pro Evolution Soccer web stranica
Evo molim sve one koji su voljni sa mnom surađivati neka mi se jave kako bi osnovali jednu pes online ligu. Stranica bi trebala biti u phpu, pa osobito molim ljude koji se razumiju u php neka mi se jave(i dizajnere, too) thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
pa šta je falilo staroj stranici? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Powered by Ford
Datum registracije: Nov 2004
|
Kad pocinje nova sezona? I ja bi igro! ![]() Btw, jel imas instaliran onaj ultimate patch? Nest me zahebava - igre koje sam imao snimljene rade normalno, a one koje zapocnem nove nece - taman kad zapocinje tekma me izbaci na desktop! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
koliko je to veliko? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Powered by Ford
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
btw, patch se mora napravit nakon reinstalacije igre ili prve instalacije ako vec niste prije imali instaliranu igru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Ali eto malo previse mislim... ![]() Moze jedno pitanjce? Dal mogu ja uzeti kod frenda svoju tipkovnicu ukljuciti na mjesto misa i da mis prebacimo na USB pa da igramo ISS jedan protiv drugoga na jednom monitoru sa dvije tipkovnice? Ili ako moze tipkovnica na USB a mis ostat di je? Je to izvedivo?
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pa normalno da je izvedivo ako imaš usb tipkovnicu+PS/2 tipkovnicu. A da staviš tipk. umjesti miša-nevjerujem da bi to radilo. Pitaj Crash-a,on je od ps2 napravio usb tipkovnicu pa je spalio neko slanje u kompu. ask him |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
da moj konventer ps/2>usb tipkovnice radio je puna dva dana... rezultat spaljen ps/2 port... fala Bogu da sam testirao na staroj ploči... više se ne usudim isprobavat... možeš kupiti gotovi ps2>usb konventer i to je to... samo zadnji put kada sam gledao koštao je oko 70kn, zato bolje uzmi onaj smartbox joystick što ide na playstation i komp i nemaš frke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tlacitelj i neznalica
|
Da ono kao pitaj crasha a on je spalio skoro maticnu,hvala na preporuci ![]() Da za 70 kn radije kupim đoju nego taj konverter,ja sam mislio da ima nesto za 10-20kn da ne kupujem đoju,nis fala ipak...
![]() |
#19 |
Banned
|
pa radilo je dva dana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|