|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Koji 5.1 zvučnici?
pošto su moji Teac PowerMax 450 (2.1) odapeli sa stola, krebao je desni zvučnik i bas pa si moram uzet nove, po mogučnosti 5.1 a da nisu pretjerano skupi evo šta sam ja našao: http://www.diskont24.com/products/P4/23457/21 http://www.diskont24.com/products/P0/10515/21 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
za što ti trebaju zvučnici?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Sigurno po toj cijeni ne za gledanje filmova i slušanje mjuze. Za tu lovu rađe kvalitetni 2.1 sustav.
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja nebi uzimao te, to su pre mali novci za bilo ikakav 5.1 koji služi kakvom takvom slušanju, i to je lijepo samo na slici.... jeftina lagana plastika i unutra neki tindi-lindi.... baš gledam u diskontu ali izgleda da ih više nema.... ja imam od geniusa 5.1, većina zna koji su to, oni drveni, bilo je dosta priče o njima.... "SW-5.1 Home Theater" i za te novce više su nego dobri, oko 600-750kn.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovo se cuje odlicno za te pare. Mislim da bi ti ovo trebao biti minimalan iznos 5.1 sustav. http://www.diskont24.com/products/P3/9607/148 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Strichek Moderator
|
ak ti je za mp3ice onda bi treba uzet satelite sa 2 drivera, jer sa jednim nije dobar zvuk. a nema niš gore od dat love za neš što neće bit dobro. ima jedna stara "Siromah dva puta plača" imao sam ja jedne teac 5.1 (pm-1800)i na papiru su ok, na slici su ok, u mojoj sobi su zakurac isto ko i većina 5.1 jeftinih zvučnika. a ak ti je mp3-ice onda gledaj i frekve woofera jer ak ti je prevelik raspon woofer će ti brujat, neće imat onaj udarac stoga pazi i na to. optimalno je od 30-150Hz. većina 5.1 sistema je napravljena isključivo za filmove a ne za igre i slušanje mjuze. da sam na tvom mjestu rađe bi uložio u skuplje 2.1, jer od nekvalitetnog 5.1 ne da nemaš koristi nego samo kvari pravi 5.1 dođivljaj. ![]()
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
šta cu izgubit ako uzmem 2.1 sustav? važno mi je da ne krce kad ih pojacas do jaja, bolje neka su tiši a da ne krce... spreman sam izdvojiti max 350kn... ne treba mi ništa prejako jer mi je soba mala pa tako nemam potrebu ja nekim jačim zvučnicima... koja bi bila razlika u između 5.1 zvucnika za 350 kn i 2.1? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako te zanimaju polovni, tip na news-ima prodaje ove... http://www.hms-media.de/EN/?Tab=Prod...up=3&Product=7 ...za 400 kn. Kontakt na mail... nino.m@inet.hr
|
|
|
#10 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
to je za one koji MORAJU imat 5.1 sustav da bi se mogli hvalit dok kvaliteta izostaje... evo jednih http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=zvucnici pod šifrom:9884 za te pare su skroz ok, a imao sam prije logitech i skroz su ok. inače preporučio bi ti još TEAC pm-1300 ak ih nađeš negdje, ja ih sad imam trenutno. btw. svaki zvučnici za komp kakve svi imamo kad ih pojačaš do kraja krče il se skure to mogu samo gotove linije, koje po mom mišljenju nisu baš neš... reciver, zvučnici... to je zakon al dosta para... negdje sam čitao u nekom hi-fi časopisu frajer imao stereo (znači 2 zvučnika), dobre zvučnike, i jako je htio 5.1 tak da je prodao ta dva i kupio jeftine da bi nakraju te prodao jer mu je stereo bio bolji od surrounda... pa si ti misli. ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
|
MMD ML-T508 2.1 SPEAKER SYSTEM 1800W(WOODEN WOOFER) 84,85 kn Moja iskrena preporuka ide za gore navedene zvučnike.Imam ih na starom kompu i danas sam naručio u KING ICT-u još jedne za stroj koji upravo slažem.U Kingu imaju neku ljetnu rasprodaju.Što se tiče zvuka,ako nisi zagriženi audiofil ispunit će ti sve želje,a šuška ostane u đepu... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Nemrem si pomoć, svaki put kad vidim takvo nešto popizdim skroz-naskroz... |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
|
Citiraj:
Ne postoji pravilo da na proizvodu mora biti naznačena "prava" snaga. Tko bi kupio zvučnike na kojima piše 2X10 W. ![]()
|
|
|
|
#16 | |
|
Premium
|
Re: Koji 5.1 zvučnici?
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim-neka stave na lijepu šarenu kutiju PMPO, ali neka onda na tu istu kutiju napišu i RMS. To je isto kao da napišeš da je Fići krajnja brzina 150km/h Na nizbrdici od 45% ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Jelc reci ti sto oces ali zena je dobra plus sto si stojku mogo voziti bez kapi ulja u gitribi pa joj nebi nis bilo probaj istu stvar napraviti na bilo kojem autu osim unica i tipa ![]() Stojka je auto svog doba bila ![]()
|
|
|
#24 |
|
Strichek Moderator
|
tema je 5.1 zvučnici a ne stojka. ![]()
|
|
|