|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Asus DVD RW combo
ima pola godine kako sam kupio tu przilicu , i sprzio sam samo 1 dvd cd normalno sad kad przim dodje do pola i error , dok normalne cd-ove przi nema problema isto mi se desilo i prijatelju isti DVD przac i isti problem razumio bi da sam sprzio jedno 200 dvd cd-ova al 1 komad i svaki put kontam sad da nije do firmwear-a ...nemam blage sta je to, nek mi neko objasni i kako se on uopce mjenja zna li ko sta da uradim sa ovim? jer potreban mi je DVD backup komp-a
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
... još da si napisao model ... no uglavnom tu su ti firmweri za ASUS DVD-RW uređaje pa si skini koji je tvoj http://forum.rpc1.org/dl_firmware.ph...4&manufactor=6 samo pazi na taj način ako neš zezneš možeš dobiti neispravan DVD-RW ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hvala bato ![]() jos mi moras objasniti na koji se nacin stavlja firmware tj. postupak , posto nisam to radio nikad ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
sjebo sam , skinuo sam zadnju verziju 1.18 tako nesto, nisam pogrijesio firmware sad kad palim komp , koci mi sistem nemoguce, na poceku odma kad digne win, pokaze "found cd-rom" i tu blokira zato sam ga iskljucio pa kontam kako da ga vratim na njegov stari firmware ![]() kako da skontam koji je bio?
![]() |
#5 |
Premium
|
ovako, nakon onog sto sam stavio firmware v 1.18 , sve mi je otislo u djavla kontao sam da mi je dvdrw otisao u... ![]() kontao sam da se firmware instalira direknto u CD ROM, al izgleda da nije tako ... ukoliko neko bude imao problema sa novo-stavljenim firmware-om nek samo ponovo instalira sistem i radice sve ko zmaj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|