|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Toshiba at100 - par teškoća
Prvi problem bio je vezan za android market aplikaciju koja je dobro radila sve dok me nije tražila da ju updejtam. Nakon toga počela se rušiti kao luda. Na netu sam pročitala da se savjetuje otići u upravljanje aplikacijama, pronaći market i pobrisati mu taj update tj. vratiti ga na tvorničko stanje. Tada je nakratko market opet dobro radio, ali onda je opet zanovijetao sa updejtom. Krug bez izlaza... Na kraju sam ga pobrisala i sada sve skidam preko browsera. Je li još netko imao taj glupi problem? Drugo, ne znam / ne mogu namjestiti podršku za hrvatske znakove na tipkovnici. U postavkama su svi mogući jezici osim našeg. Može li se to nekako srediti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pronađi neki sličan jezik, npr. češki. Znamda na Deireu nije bilo HR, pa sam stavio češki i tipkovnica je dobila naša slova. Inače, 'kvačice' dobivaš duljim pritiskom na određeno slovo, npr. C. Onda se pojavljuju č i ć pa odabereš koje ti treba. Isto važi i za s(š) i d(đ).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Hvala, riješeno. Čak se i market unormalio pod novim imenom google play. ![]() Imam još jedno pitanjce... Zbunjuje me reprodukcija videa. Uputstvo veli ovako za podržane formate: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1/WMV. Znači li da je to konačno, to je sve što podržava i tu se ništa ne može učiniti? Ili je sve samo stvar pravog playera? Ako jest, daj mi molim te reci kojeg da skinem, jer nisam baš u tim stvarima. Bilo bi lijepo da mogu gledati barem AVI (uz titlove po mogućnosti). Gore je android 3.1, pa bi mi trebalo nešto što radi na toj verziji... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Koristim MXPlayer koji automatski skine i codec (ARMv7) za moj čipset (Tegra 2). S njime nisam imao nikakvih problema, a titlove uredno prikazuje pod uvjetom da imaju isto ime kao i film i da su u istom folderu s njime. https://play.google.com/store/apps/d...bGF5ZXIuYWQiXQ..
![]() |
#5 |
Banned
|
Na internetu svi pričaju da je izašao update za android 4... a ja to ne mogu pronaći. Service station tvrdi da imam sve najnovije i da ne postoji nikakav update. ![]() Je li to zato jer smo na balkanu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Kod nas sve kasni. I to dobrano. Meni još uvijek nije stigao update za Acer Iconiu A501 iako je vani već mjesecima.
![]() |
#7 |
Banned
|
Ne znam zašto kasni, ali bilo bi lijepo da se u četvorci wifi opet automatski ugasi kada nastupi stanby, i da isprave sleep of death bug... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Stigao je android 4.0.4. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |