|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Kako instalirati Office 2007 - Dreamspark
Treba mi Office za faks pa posto radimo na faksu u njemu i besplatan,ne vidim potrebu za torrent Prijavim se na Dreamspark,skinem Secure Download Manager,skinem Office 2007,dobijem .iso image,mountam preko MagicDisc i ne znam sto dalje. Imam neke fileove,no to sve izbacuje da nemam prethodno instaliran Office,to su fileovi i patchevi za SP1. Evo par slika pa sto dalje trebam napraviti. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
AFAIR, Office licence nema u Dreamspark/AA varijantama. Mozes eventualno skinuti ovo kao i ti - patcheve i service packove. http://en.wikipedia.org/wiki/DreamSpark_Premium
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Skinuo sam ovaj Office Suit i to dobio,da probam Visio skinuti,mozda je to Office,ne razumijem se u te inacice Officea ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Lažu te na faksu onda. ![]() Nema ti pravih Office paketa tu, samo pojedine komponente tipa Access i Visio, ovo što ti piše Office Suite ti je samo SP, ne cijeli paket. Znači, Word, Excel i ostale moraš nabavit/kupit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
![]() reci ti njemu/njima da ti skinu, da ćeš im i platit kavu/pivu/ručak u menzi ali samo za legalnu verziju sa licencom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jel netko zna razlog zašto nema Officea? Pa on je temelj svakog studenta, za radove i ostala sranja. Koji će mi kuki Visio!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
U prijevodu: Citiraj:
|
|||