|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Logitech G11 problem
Imam jedan jako iritantan problem s ovom tipkovnicom. Dakle može raditi u BIOS izbornicima (a i ukljucio sam enable usb keyboard, iako i bez toga radi u biosu), ali kad uđem u windowse xp, tipkovnica uopče ne reagira. Jedina solucija jest da izvadim usb od G11, i ponovno ga uštekam. Sprobaval sam na sva 4 stražnja usb porta, ista stvar. Najvjerojatnije da je stvar u matičnoj. Pri frendu radilo bez ikakvih problema i u xp-ima i win 7, te na laptopu u xp-ima (koji je i dosta star vec). Neznam vise sta bi sprobaval. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Reinstalacija Windowsa?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Imam i ja problem sa G11 kupio sam je negdje prije 2 mj. i ne reagira mi enter - onaj kod num locka reagira ali ovaj primarni ne...daš 550 kn za škart... Jel bi mi oni to u Vemilu zamjenili ? ... i jel mogu nekako riješiti problem sa enterom....AJD U K... EO SADA RADI ENTER.... PA U P... M ... raid kad mu dodje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Evo da dignem malo temu nakon dugo vremena.. ![]() Zanima me gdje bih mogao nabavit one "nogice" za g11 tipkovnicu? One koje podignu zadnji kraj tipkovnice,jel.. Znam da je cudno pitanje,al eto, sta cu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Nabavio G11, medjutim, imam problemcic, prilikom dizanja BIOS.a, jedino sto prihvaca je DEL tipka za uci u sami bios. F12 (kod Gigabyte za odabir boot diska) ne reagira. Probao sam legacy ukljucit/iskljucit, no isto. Ima neko ideju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|