|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kingmax SuperRam 433 stickovi!?
Znam da je bilo dosta price oko tih stickova na forumu i vjerujte mi trazio sam i tu i preko googlea al neuspjesno (na drugim sajtovima su drugaciji cipovi)... Imam priliku nabaviti jako jeftino 512MB module, a znam da je king max lutrija (i sam ga imam ![]() Znaci moduli od 512MB, crveni, gore su cipovi na kojima pise KDL388P4LA-46 pa me zanima kakvi su oni... Vjerujem da vas tu ima dosta sa tom memorijom pa valjda ima netko i sa tim chipovima... Zapravo, dajte svoje reze (stabilne ofkors) sa latencijama kakvu god tu memoriju imali (drugi chipovi, boja itd.) Fala unaprijed
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ja imam identične... Na 166 rade stabilno pri 2-2-2-5, na 200 2.5-3-3-7 bez jebemti... Dalje nisam probavao... Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 04.02.2008. u 09:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja imam jednog takvog i još ću si kupit jednog jako su dobri ali već su mi jednog mijenjali nakon tri mjeseca. Imao sam nesreću s jednim valjda s greškom ali ovaj koji sad imam je jako dobar
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Fala svima, vidim da ce i onda u moj komp najvjerojatnije uci... Mislim, meni treba da idu na 420 mhz sa max voltazom od 2.8V (tolko daje maticna) @dawar Fala na pomoci, al mogo si barem neke rezulatate napisat ![]()
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
toliko će ići i na def. voltaži |
|
![]() |
![]() |
|
|