|
![]() |
#1 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
kontroliramo medije, vas, vase kompjutere, mobitele, konzole...
http://www.againsttcpa.com/tcpa-faq-en.html to nas ceka... u SADASNJOSTI i buducnosti (ako je bude)... do kada ce prosjecan idiot smatrati nekoga sa 2grama zdravog razuma budalom koji prica o "teorijama zavjera" nema nikakivh teorija... vec SVAKODNEVNA praksa!!!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
ma ko ih hjebe postoje decki iz podzemlja koji na svoj nacin riješavaju takve probleme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
svaki chip ima jedinstven code, a ostavlja trag u recimo google.com search-u, tj. "tamo neko" zna sta si ti pretrazivao... no, "netreba" se zabrinjavati, privatnost odavno nepostoji... mozda ce ljudi poceti malo bolje shvacati pojam PRIVATNOSTI ukoliko bi svaki put kada idu je*ati svoju zenu pored njih stojao policajac koji to nadgleda i nekome javlja... simpaticno, zar ne? ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
kako rece jedan njemacki gradjanin: kada su odvodili Jevreje, nisam se bunio jer nisam bio Jevrej kada su odvodili Krscane, protivnike neo-socijalizma, nisam se bunio jer nisam bio protiv neo-socijalizma kada su odvodili ... da ne nabrajam dalje ali evo onog najbitnijeg dijela: KADA SU ODVODILI MENE, NIJE VISE BILO NIKOG KO BI SE BUNIO! da sam se bar bunio kada je bilo vrijeme!
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A kaj si se sad uspjenio, pa radili su takve i slične stvari još i prije projekta ECHELON i sličnih. Već se oho-ho vremena nadziru i prate telefoni, faxovi, net... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Davno su prošle pedesete i šezdesete sa hrpom ljudi na centrali. Mislim-ništa se nije promjenilo, neke države su oduvjek više trošile na špijuniranje svih i svakih nego na druge stvari. Samo sad imaju moderniju tehniku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Moderna tehnika = računala stoje neiskorištena. E da bi se iskoristila, ajmo izmislit oblike nadgledanja/špijuniranja/ugrožavanja privatnosti kojih prije NIJE bilo, npr jesi znao da te i tvoj printer nadgleda ![]() http://www.eff.org/Privacy/printers/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim-kaj je to ugrožavanje privatnosti kad već konobar u restoranu ima u rukama tvoju kreditnu karticu??? Kakvu privatnost imaš na poslu??? Samo čekam kad će se neki genijalac sjetiti ozvučiti i staviti pod video-nadzor programere jer za-boga-miloga ta gamad odlazi doma sa toliko-i-toliko $ vrijednih informacija u glavi a firma je uložila milje u to. I takvu gamad ti valjda kao polodavac imaš pravo nadgledati ![]() Već je dozvoljeno da poslodavac štiti svoj interes (legalno) praćenjem prometa na netu, prisluškivanjem telefona i snimanjem razgovora, video nadzorom. Jebiga-to je njegova firma i njegovo vlasništvo, valjda ima prava to. E, pa valjda imam i ja pravo kao vlasnik software tvrtke nadzirati da li zaposlenici informacije iz firme prodaju drugima ili da li uopće koriste te informacije??? Koje su im za razliku od tipa koji dela u dućanu-u glavi. Dakle-onog prvog nadziru na poslu da ne bi palio iz kase, ove druge bi valjda trebalo nadzirati 24/7. Misliš da je to SF??? Samo gledaj, ameri će valjda biti prvi koji će takvo nešto napraviti ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|