|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Sapphire HD 5670 - "Display driver stopped responding..."
Kao prvo pozdrav svima. Problem je sljedeći: Prije par dana kupio sam novu konfu, a grafa je ostala ista (iz naslova). Jučer mi se prvi put pojavila obavijest: "Display driver stopped responding and has successfully recovered" prije čega se zamrznula slika, sve to trajalo je max 10-ak sec i nakon toga opet normalno. Isti problem mi se javljao na staroj konfi (znači sa istom grafom) ali onda se smrznuo cijeli komp i morao sam resetirati. Probao sam sa drugim driverima, reinstalacijom win, različita rješenja guglanjem i ništa nije pomoglo. Mislim da su tu sve potrebne informacije pa ako neko ima kakvu ideju bio bih zahvalan na pomoći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
kod mene ista stvar, u diablo 2 mi se uvijek driveri crashaju, u igrama gdje je vece opterecenje na grafu, sve radi ok. Evo bas jucer su mi se artefakti pojavili u Photoshopu, i BSOD nakon toga. Probao sam i ja vise verzija drivera, sada sam na x64 Windowsima, prije mi se ista stvar desavala i na x86 winsima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Mene je svojevremeno (sad ne znam dal se radilo o ATi 4850 ili nevidiji 560 ti) zezao flash koji je se valjda "klao" sa grafikom. Mislim da je bilo povezano sa hw akceleracijom flasha u browseru koju sam disableao (imam dovoljno jak proc pa nije bio takav problem). Doduše, sada imam pasivnjaču 7450 i nula problema ni na win 7 ni na 8. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Kolko sam se informiral ovak prek neta nema veze koja je grafa, javlja se i kod nvidia i ati... Zanimljivo je da se meni nikad u igri nije pojavilo, bar ne na ovoj konfi i nije došlo do BSOD-a. Pratit ću od sad točno kad se pojavljuje možda pomogne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Kao što sam rekao. Pogledaj da nije vezano uz flash (iliti youtube najčešće). |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
meni se isto događa mjesecima na 9800gtx+, smrzne mi se i crna slika 2-3 min nakon čega moram stavit komp na sleep pa nakon wake se vratim na desktop i ista poruka bude, probavao sam sve i svašta i tu na forumu nitko nije mogao riješit... do grafe je nema što drugo biti, pogotovo ako imaš istu grafu u novoj konfi i isti problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
nije pomoglo ovo sa hw akc... ipak promijenila se jedna stvar, vise se ne pokazuje ta poruka nego se komp resetira... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|