|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Fali negdje "sponzorirani oglas"? ![]() Sami hvalospjevi torbi, po pročitanome bi prije zaključio da se radi o Samsonite torbama nego o Canyon kinezima. Smatram da bi ipak trebali biti malo realniji. (i ja koristim Canyon ruksak tu i tamo - jeftin je bio, no ima mana) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Zanimljivo, ja koristim spomenuti Samsonite (torbu). Nije jeftina bila a takodjer ima mana. Ajd, bar ne smrdi ko jedna jeftina koju sam imao ranije ali po prakticnosti je cak i losija. Mene ne cudi da jeftina torba dobiva dobru ocjenu jer ako pruza sve sto i skupa, zna se ko je pobjednik. Ne mislim kako je ovo "bas reklamni clanak", jer da je, ne bi slusalice bile onako pokakane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Eee, ja sam si bas nedavno uzeo Canyon "in ear" slusalice iz ove Chrome serije, doduse kod mene je model CSEP02http://www.canyon.rs/products/chrome...ets/CNL-CSEP02 , mada sumnjam u neku razliku. Ja moram reci da je zvuk vise nego dobar, kao i nacin na koji leze u uhu. Ovo usporedjujem s hvaljenim Kossovim The Plug sluskama. Zvuk mi je bolji, a i Kossove su mi ispadale, te su mi bile jako nametljive u uhu (ona plasticna cjevcica). Takodjer su bile prilicno nekvalitetno uradjene (pretanak kabal za pocetak). Nego, ima jedna stvar a to je ovaj mali dugmic na ovom mikrofonu. Kad nije pritisnut zvuk je dosta prazan, al kad ga se drzi zvuk bitno dobije na punoci. Ja sam taj dugmic uglavio zauvijek. ![]() Ne znam je l' bilo istih problema i s ovim sluskama sto ste vi probali? Ja ih slusam na mobu s Symbianom, koji nije izricito naveden, pa rekoh da nije do tog? Zadnje izmijenjeno od: Perica 2. 13.12.2012. u 03:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Do moba je sigurno jer jack na doticnom ne podrzava mikrofon. Mislim da to ima veze s tim jel je jack podjeljen na dva ili tri dijela, to nisam siguran.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|