|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Rušenje Explorera
Primjetio sam da kad stavim desni klik na neku od jpg slika, da mi se sruši explorer. Slike gledam u Windows Picture Viewere. Koristim drivere za grafičku Gainward 6800GT 71.89 ali sam probao i starije i novije pa je stalno isto. Kad nema instaliranih drivera to se ne događa, tako da je to najvjerojatnije zbog drivera. Primjetio sam još kad stavim isto desni klik na video fajl, koji je u divx-u ili xvid-u onda mi ekran pocrni na 2 sekunde i dalje sve normalno. Sječam se prije jedno dvije godine sa nVidijinim driverima kod pokretanja WinDVD 4 isto je slika na monitoru bila sekundu dvije crna, ali sa novijim driverima je to bilo ispravljeno. Interesira me dali se to još kome događa i zbog čega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
bar kod video datoteka sam skuzio da rusenje explorera izaziva jedna ili vise mpg ili avi datoteka u određenom folderu. u cmd kopiraj ovo i stisni enter regsvr32 /u shmedia.dll onda pregledaj sve video datoteke i izbaci one koje se ne žele pokrenuti u tvom defaultnom video playeru na kraju pokreni opet cmd kopiraj ovo i stisni enter >regsvr32 shmedia.dll |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|